Announcement
Collapse
No announcement yet.
Search Result
Collapse
59 results in 0.0139 seconds.
Keywords
Members
Tags
-
Uleiul la cutiile CVT, in cazul masinii de fata, se schimba la maximum 40.000km. Initial, cartile service au fost tiparite cu interval de schimb 120.000km....
-
dupa cum a spus
Leave a comment:
-
Daca nu esti pe gaz, poti folosi bujii normale NGK(sunt pe la 10-12lei/buc). Daca esti pe gaz ar fi mult mai bine sa folosesti bujii cu electrod de iridiu...
Leave a comment:
-
Si eu am un Jazz 1, CVT. Si eu am o instalatie GPL de la BRC. A fost instalata la doua zile dupa ce masina a ajuns la mine. Nu am mers niciodata numai...
Leave a comment:
-
cert este ca si eu am un zgomot metalic la trecerea peste anumite denivelari, pe partea stanga, motiv pentru care suspectez flansa si rulmentul. Ma bucura...
Leave a comment:
-
Va mulțumesc mult pentru informații.
Am și uitat de acest anunț!!!
Īmi părea mie prețul prea mic pentru aceasta mașină....
Leave a comment:
-
Domnilor, va salut.
Sunt in cautarea unui Accord, 2000cmc, euro 5 ....adica, romaneste spus...ieftin si bun.
Lasand gluma, am vazut acest...
Leave a comment:
-
Da, si pro detailing sunt super ok. Singura mentiune...daca mai lucreaza efectiv Stelian.
Leave a comment:
-
Nici ale mele nu aratau rau cand le-am demontat. Pe unele din arcurile din interiorul pipelor am gasit oxidari, in rest nimic anormal....doar masina se...
Leave a comment:
-
Mi imi dadea acesta eroare cand aveam probleme cu bobinele. Dupa ce le-am "imbracat", am scapat si de intreruperi si de eroare!
Leave a comment:
-
Salut. In Bucuresti sunt o multitudine de ateliere care fac detailing. De asemeni, gasesti si "particulari" care fac asta. Daca nu se considera...
Leave a comment:
-
Uite, aici este vorba de antifonarea masinii. Din pacate...fix aceste poze nu se mai vad. De ce? Habar nu am.
http://www.hondafan.ro/forum/sho...
Leave a comment:
-
-
@fbogdan
Nu exista varnish deja aplicat pe bobine. Ala este strict adaugat de mine pentru a nu mai avea pierderi.
Rata de contractie este...
Leave a comment:
-
Salut.
Din pacate nu-ti pot oferi prea multe raspunsuri, dar am sa incerc acolo unde stiu.
1. pot sa spun ca si eu am o problema cu frana...
Leave a comment:
Leave a comment: