Salut,
Te rog sa-mi spui cat ma costa o revizie la voi si in ce consta.
Multumesc....
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Search Result
Collapse
90 results in 0.0106 seconds.
Keywords
Members
Tags
-
[Quote = Escobar; 301732] Nici 1.8 nu infige te in scaun, pur si simplu nu e suficient cuplu oricum si curba de cuplu e facuta tocmai in asa fel incat...
Leave a comment:
-
Am ajuns la 175 in linie cu Skoda. De la 150 m-am apropiat de el si l-am depasit dupa aceea. Probabil din cauza greutatii (incomparabil mai mari ) si...
Leave a comment:
-
[Quote = w33bb0; 301378] [b] [Liviu / b], esti scump la vedere, omule! Mai bine ne zici cand mai treci prin tara. Punem o bere la rece pentru tine ......
Leave a comment:
-
[Quote = liviuiron; 301377] Lupo, de îngrijire autostrada din nordu italiei este foarte virajata? : eek: [/ quote]
Da ,...
Leave a comment:
-
[Quote = oprescutoma; 301350] Salut Lupo! N-am inteles pe 1500 Skoda tot o castigat? O sa fac si eu ONU tambur pana in Germania cu Seful meu sa-si ia...
Leave a comment:
-
Cand am luat craterul ala inainte de Sinaia , in luna mai aveam aprox 70. Mi-am spart doar cauciucurile. Luna trecuta cand mi-am indoit si jantele depasisem...
Leave a comment:
-
Sa traiasca noul frate ! O sa facem in curand o echipa de fotbal ! Eu cred ca motorul de 1.4 101 cp este superior. Deci daca se vrea se poate scoate mai...
Leave a comment:
-
Salut Toma , salutare baieti ! N-am mai postat de ceva timp pe acest thread. Stau de dimineata pana seara la servici si nu mai am chef de nimic acasa....
Leave a comment:
-
Este un bodykit de la Digital , cred ca identic si pe Type R si costa 699 de euro. In ce sens trebuie sa am grija pe autostrazile din Italia Liviu ?...
Leave a comment:
-
Am intrat acuma. Am vazut , e misto. Pacat ca nu pot sa postez si eu filmuletele facute cu telefonul. Nu mi le accepta . N-am mai avut timp sa mai fac...
Leave a comment:
-
Ma gandeam sa postam toti cei cu 1.4DSI pe acelasi thread si sa schimbam impresii , poze , opinii intre noi precum si cu ceilalti ''colegi'' cu motorizare...
Leave a comment:
-
Hai sa mai destindem atmosfera ... Pun si eu cateva poze de prin Grecia si de pe acasa. Cea cu fratele mai mare B 89 SPR este facuta in parcare la Lydl...
Leave a comment:
-
Salut baieti. Toma , ti-am scris si ieri un post dar vad ca nu s-a inregistrat. Vorba lui Iron , relax man! Faptul ca iti place foarte mult acest...
Leave a comment:
Leave a comment: