Masina se aude cam asa :
https://www.youtube.com/watch?v=_q_5HItl28I
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Search Result
Collapse
22 results in 0.0130 seconds.
Keywords
Members
Tags
-
Salut.
Am fost sambata la Motor Park la Adancata. Rezumat:
Nu mai am frane. Deloc. Imi trebuie discuri si placute. Masina...
Leave a comment:
-
-
Am facut-o si pe asta.
In ceea ce priveste ceasurile, am incercat sa ma uit la ele pe strada si parea...
Leave a comment:
-
-
Salut. Scuze, am fost putin prins. Cu capacul nu am facut nimic. Inca. Am montat ceasurile in torpedou pana la urma. O sa incerc sa urc un clip. Se activeaza...
Leave a comment:
-
Salut. Din pacate le-am luat. Depo racing, si mai sunt si de 60. Am gasit cateva variante care nu se pupau cu sandwichplate-ul si am renuntat. Merci de...
Leave a comment:
-
Merci. Am vazut o gramada de clipuri despre vopsirea cu VHT Wrinkle Paint. Incerc si vad ce iese.
M-am gandit la varianta cu stalpul. Nu imi place...
Leave a comment:
-
Salut. Eu am suportul Hardrace despre ca vorbesti si diferenta e sesizabila fata de unul stock in stare buna. Recomand
Leave a comment:
-
Salut
Anul trecut am inceput sa merg la circuit la Adancata si m-a prins cum nu credeam ca se va intampla.
Pentru a ma putea da...
Leave a comment:
-
Nu am testat inca vmax. Voi face asta in curand. Sunt curios sa vad rezultatele.
Ca senzatie e una dintre cele mai misto modificari facute...
Leave a comment:
-
Salut. Am vrut eu sa schimb fd-ul. Am vrut acceleratie mai buna. Si cuplu mai mare la roata pentru aceleasi rpm. Cel oem era ok dpdv tehnic. Nu vreau...
Leave a comment:
-
-
Salut.
Vin cu ultimul update pe 2017.
Am montat:
Helical LSD de la MFactory cu rulmenti si...
Leave a comment:
-
Salut. Revin dupa o vreme. 2.13.3. Mai am multe de invatat. Sper sa tina vremea si sa mai fie track days....
Leave a comment:
Leave a comment: