Announcement
Collapse
No announcement yet.
Search Result
Collapse
104 results in 0.0356 seconds.
Keywords
Members
Tags
-
@vtin Din cate stiu eu este practicabil dar nerecomandat. Eu am mers pe o portiune de cativa km intre Slobozia si Grivita si era denivelat rau, iar din...
-
Pai cum sa platesti altfel? Paypal are protectie la cumparare. E un escrow si nu intra banii la vanzator decat peste un numar de zile, suficiente ca sa...
Leave a comment:
-
Nici nu mai trebuie sa inveti sa mergi cu astea. Gata cu scoala moto...
Leave a comment:
-
-
Confirm ca este bun frutunul din linkul dat de userul wolfydRG (http://www.ebay.com/itm/141843870658?_trksid=p2057872.m2749.l2649&ssPageNa me=STRK...
Leave a comment:
-
M-am uitat pe lichid și e încă în limita, intre liniuțe. Adevărul e ca doar de doua zile a început sa facă. Mersi pt pont,o sa...
Leave a comment:
-
Salut băieți, puteți sa îmi confirmați ca asta e furtunul buclucaș, ca a început sa îmi bâzâie pompa și se vede umed. Dar...
Leave a comment:
-
Am eu un pivot(basculainferioara) de la Febest si e ok. Nu am remarcat ceva rpobleme. Mi le-au trimis gratuit direct acasa, nu mai stiu daca prin posta...
Leave a comment:
-
Salut, vreau și eu următoarele piese pt revizie pt seria de caroserie JHMCL75408C209080 :
4 litri ulei Eneos Sustina 5W30
Filtru...
Leave a comment:
-
-
Nu mai are magazinul sellerul respectiv. Era din SUA oricum.
La o cautare gasesti destul de usor ceva de genul, dar sa citesti bine descrierea...
Leave a comment:
-
Actuator găsești pe ebay; eu tot pe dreapta am avut ars și am luat unul pentru Acura TSX. Doar ai grija sa fie pentru partea dreaptă.
Leave a comment:
Leave a comment: