Announcement
Collapse
No announcement yet.
Search Result
Collapse
500 results in 0.3303 seconds.
Keywords
Members
Tags
-
Avandu-le pe ambele, pot sa confirm ca 2.4 consuma la fel sau mai putin ca 2.0 la mers extraurban. Cu cat creste viteza medie, cu atat creste si diferenta....
-
Am ajuns sa ma citez singur.
Se pare ca domnul care ne vinde accord-ul asta cu "88.000km" citeste pe aici pe forum. Sau i-a spus...Last edited by dragostan; 29-12-18, 00:37.
Leave a comment:
-
Eu folosesc fix uleiul asta (Total Quartz 9000 Energy 0w30) de 60k km in CL9 si 40k in CL7. Zero probleme. CL9 are 245k km si vede 7500rpm aproape zilnic....
Leave a comment:
-
Eu sunt 99% sigur ca este fix acceasi masina. E o masina care a fost a unui membru de aici de pe forum, chiar este foarte ingrijita, dar se pare ca a...
Leave a comment:
-
Falken HS449. Cred ca ofera cel mai bun raport calitate-pret de pe piata.
Leave a comment:
-
Suntem diferiti. Pentru unii, cutia manuala e o placere, pentru altii nu. Nu poti sa pui cutia automata pe acelasi plan cu servofrana si servodirectia,...
Leave a comment:
-
Erau acolo niste mesaje pe care le-a sters ticker intre timp. Nu iti era adresat mesajul
Leave a comment:
-
Eu am doar FD-ul de 4.72 de pe EP3, fara treptele 1-5. Iti pot spune ca in tr. 6 la 139km/h pe gps am 3800rpm. Inainte aveam in jur de 3500.
...
Leave a comment:
-
-
Eu am avut NBU pe CL9.
Apoi le-am mutat pe CL7 si am pus CBI pe CL9.
CBI arata mai bine (lumineaza mai alb), aduc ceva mai multa...
Leave a comment:
-
Sunt cateva lucruri in plus fata de SSE, pe langa kit-ul exterior si jantele: navigatia, bluetooth-ul, xenon-ul si senzorul de lumina. Si evident, mo...
Leave a comment:
Leave a comment: