Announcement
Collapse
No announcement yet.
Search Result
Collapse
12 results in 0.0124 seconds.
Keywords
Members
Tags
-
Sa o stapanesti sanatos! Noi o avem de 1 an jumate. Am o intrebare pentru cunoscatori: Nu se regleaza farurile din butonul de comanda....se poate face...
-
Salutare! Frumos lucrat. Aceeasi metoda am folosit-o si eu la Transporter si Citroen, cu mentiunea ca eu am lipit materialul direct pe partea de caroserie...
Leave a comment:
-
Salutare!
La masinuta sotiei am avut si eu infiltratii si dupa teste si cautari am descoperit ca nu avea garnitura sau mastic la prinderea telescopului...
Leave a comment:
-
Multumesc de ajutor! In ce consta reparatie? cum se rezolva? Cu ce material/chit/silicon?
Leave a comment:
-
Am o intrebare pentru posesorii de Jazz....as avea mai multe. Am gasit apa in compartimentul rotii de rezerva si nu stiu pe unde s-ar putea infiltra....Last edited by nelu_tm; 14-02-15, 17:28.
Leave a comment:
-
-
Salutare!
Posed un Jazz 1.4 din 2002 si a venit din Germania cu ulei 10w40. Am citit prin forum ca sunt Jaz-uri care functioneaza cu ulei 0w30....
Leave a comment:
-
Buna!
Si eu folosesc aditiv pentru benzina la Jazz-ul sotiei cat si uleiul din cutie, care cam caraia in vit.1-2. Aditivez si motorina...
Leave a comment:
-
Buna!
Sunt nou pe aici si dupa ce am citit ceva postari am dat de una care spune cam asa:
Hello,
S-a schimbat la 129000 Km...
Leave a comment:
-
-
Multumesc! Totusi un posesor de Jazz mi-ar putea spune realitatea....
Leave a comment:
-
Salutare!
Sotia mea conduce un Jazz de ceva vreme si am o nelamurire. Modelul este din 2002 si la cd player are butoanele acelea numerotate de...
Leave a comment:
Leave a comment: