Announcement
Collapse
No announcement yet.
Search Result
Collapse
164 results in 0.0290 seconds.
Keywords
Members
Tags
-
Inca nu am rezolvat. La mine nu e asa grav...imi arunca foarte putin ulei pe borcanul de servo. O am asa de aproape doi ani si uleiul e foarte putin sub...Last edited by adi lungu; 06-03-19, 13:12.
-
Nu trebuie inlocuita nicio pompa. Exista un kit special de garnituri pentru reconditionare pompa servo. Si eu am aceeasi problema iar la dealer mi-au...
Leave a comment:
-
da, si eu am vazut-o la vanzare. Avea si GPL montat daca tin bine minte
Leave a comment:
-
exista acesta companie www.shipito.com. Te loghezi la ei si primesti o adresa de US unde Amazon iti poate livra produsele. De acolo, shipito ti le livreaza...
Leave a comment:
-
Eu detin de o saptamana Asymmetric 3 225 45 17 91 Y. Ca si impresie, in comparatie cu vechile PS3, mi se par mai silentioase, mai comfortabile si in general...
Leave a comment:
-
Intrebare pentru cei care folosesc Sustina 5w30:
S-a schimbat oare eticheta de pe bidonul de 4l? Tocmai am primit unul comandat de pe ebay...
Leave a comment:
-
Si tu asta iei ca reper la calitatea unui review auto? Ca a plecat cu portbagajul deschis? Puteau sa o taie la montaj daca era asa o mare problema. In...
Leave a comment:
-
https://cavaleria.ro/auto/video-jaguar-felina-motorina/
Test cu Jaguar XE diesel. Nu sunt baietii cei mai cei in domeniul auto dar expun...
Leave a comment:
-
De curand am calculat consumul la CL 7-ele meu si am constatat ca, consumul din bord nu este acelasi cu consumul la pompa. Am alimentat full cand arata...
Leave a comment:
-
Doar 20k km rulaj pentru o anvelopa? Mi se pare exagerat de putin. Eu am PS3-uri din 2014 cu aprox 40K km si inca se tin bine.
Leave a comment:
-
ady_uaic inteleg ce spui doar ca la el e deja cald motorul iar 28 de grade mie mi se pare exagerat. Acum fiecare cu preferintele lui
Leave a comment:
-
Intrebare: cum poti sa stai cu clima setata pe 28 de grade? Eu cand e foarte frig o pun pe 23 si tot mi se pare mult...de obicei o tin pe auto la 22 sau...
Leave a comment:
Leave a comment: