Hello
mai are cineva problema asta enervanta cu scartaitul scaunului la sofer atunci cand trece peste denivelari ? In primii 60k nu aveam...
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Search Result
Collapse
85 results in 0.0122 seconds.
Keywords
Members
Tags
-
Scartait scaun sofer
-
Da, la cele patrate ma refeream si eu. Deci sa le dau jos sa inteleg....
-
Da? pai eu de ce le aveam deja puse, nu vine cu ele asa din fabrica?
Leave a comment:
-
Risc ruginire usi in zona de scurgere a apei?
La usile de la Civic, in partea de jos, spre praguri, sunt 2 cauciucuri la fiecare usa, sa le zicem dopuri. Care este rostul lor? pentru ca la mine s-a...
-
Nu a stat nimeni de aici langa masina in service la CM ?!
La cei cu BMW-ri e un lucru comun sa ceara sa fie langa masina, poate or fi service-urile...
Leave a comment:
-
La CM (sau Asko) se poate sta langa masina cand ti se face revizia? Eu unul sunt mai linistit daca vad cu ochii mei ca imi pun exact ceea ce platesc,...
Leave a comment:
-
si atunci: e cineva care chiar l-a schimbat la 40k? Eu am facut acum un an revizia de 40k si nu mi-au zis la Asko nimic de uleiul de cutie......
Leave a comment:
-
Aah, abia la 8 ani... dar am vazut pe Forum ca altii intreaba de ulei de cutie pt. Civic-uri din 2008, e recomandat sa fie schimbat si uleiul de cutie...
Leave a comment:
-
-
Schimbare ulei cutie
Salut,
aveti idee la ce numar de km trebuie schimbat uleiul la cutia de viteze ? Auzisem ceva de 40.000 km, si eu i-am cam depasit...
-
-
400 Roni in Bucuresti ? Stii vreun service care sa lucreze bine?
Leave a comment:
-
Service pt vopsire aripa
Salut,
as dori sa imi vopsesc o aripa care are ceva urme legate de o usoara tamponare intr-o parcare, nu e grav dar nu imi place ca atunci cand...
-
Vreo solutie vopsire plastic bord zgariat?
Hello,
am transportat in masina un obiect mai mare si care pe drum mi-a frecat plasticul de la bord la portiera care acum s-a albit in zona respectiva...
-
CD: RDM vs F-RDM
In legatura cu CD Playerul: stie cineva care e diferenta la Random playlist intre cele 2: RDM si F-RDM ?

Leave a comment: