Announcement
Collapse
No announcement yet.
Search Result
Collapse
32 results in 0.0186 seconds.
Keywords
Members
Tags
-
Nu avem un service Honda, in Buc ? (nu ma intereseaza un dealer )
-
Service bun Honda in Bucuresti ? (non-dealer )
Rog recomdari service bun in Bucuresti , la care mecanicii sa stie cum "functioneaza " o Honda
-
Va rog sa ma ajuti cu un service bun in Bucuresti , ptr a schimba distributia
Leave a comment:
-
Salut , ce ulei pune la un Civic 2004 , 1.4i 90 cp , SHHEU78405U300675 ??? ce specificatii trebuie sa aiba uleiul ?
Leave a comment:
-
Va rog sa-mi spuneti ce specificatii trebuie sa aiba uleiul pentru un Civic 2004, 1.4.i 90 CP !
Leave a comment:
-
Ma interseaza un manual pentru Civic 2001-2005 ! (am unul in germana si nu ma ajuta deloc ) Multumesc !
Leave a comment:
-
Chiar s-au terminat proprietarii de Civic care sa-mi dea un sfat, din experienta lor, privind uleiul pe care-l folosesc ???
Leave a comment:
-
Ooolllaaa ,
A venit vremea pentru revizia anuala (4000km ) si trebuie schimbat uleiul...si va rog sa ma ajutati cu ceva recomandari ...
Leave a comment:
-
Il recomand cu incredere pe ...bogdan_is..un baiat care isi face treaba cu drag intr-un service ! Multumesc !!!
Leave a comment:
-
Il recomand cu incredere pe ...bogdan_is..un baiat care isi face treaba cu drag intr-un service ! Multumesc !!!
Leave a comment:
-
da... ady_uaic..la Bogdan am programare dar...vroiam sa stiu mai multe diferente intre 5w-30 si 10w-40 ( asta a fost folosit pana acum pe masina ) !!!...
Leave a comment:
-
va rog sa ma ajutati cu cateva recomandari pentru uleiul de motor ? Pana acum ..fostul proprietar ( neamtu') a folosit Mobil 10W-40 . Saptamana...
Leave a comment:
-
Imi poate recomanda cineva un mecanic bun pe Honda la Iasi ???
Poate fi complicat schimbul de ulei in cutia de viteza automata ???
Leave a comment:
-
richie le-am gasit si eu pe alea ..dar nu au aceleasi dimensiuni ! Varianta orginala vine cu clipsuri si sunt mai lungi cam cate 7-8 cm!
Leave a comment:
Leave a comment: