Salutare.
N-am mai scris de mult, m-am gandit sa va mai povestesc una alta.
Am ajuns la 51k+ km. Masina are doi ani jumatate. Nu...
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Search Result
Collapse
27 results in 0.0115 seconds.
Keywords
Members
Tags
-
Mie mi se pare cam mare pretul.
E frumoasa foc. Arata probabil mult mai bine in realitate, pozele din anunt sunt groaznice. Dar totusi, 24K. Navigatia...
Leave a comment:
-
1. Nu stiu care sunt asteptarile tale. Eu le-am schimbat in Oct. Pana in octombrie au fost excelente. Astea de iarna de ex. nu se simt la fel, e directia...
Leave a comment:
-
Nu stiu ce va mirati atat. Atat e. Azi era 7,7 . Chiar nu exagerez cu mersul "batranesc", cum se zice. Conduc absolut normal, anticipez, nu...
Leave a comment:
-
Nu cred ca e un conflict intre cele doua. Poti sa iti placa sa conduci masina si daca conduci mai batraneste. Pur si simplu imi place sa ma sui la volan,...
Leave a comment:
-
BV26CAT, asa ziceam si eu. Mi-ai citit gandurile. Cred ca prin martie/aprilie ii fac revizia. Nu mai astept vara.
Leave a comment:
-
Citesc mai sus despre vechimea motorului. Vreau doar sa zic ca prefer oricand fiabilitatea demonstrata peste ani a dinozaurului care consuma putin, 1.8...
Leave a comment:
-
Salutare tuturor,
Am facut 13000 km. Am schimbat filtrul de aer din admisie. Avea inclusiv o albina in el, cel vechi. Revizia se face la 20000km...
Leave a comment:
-
Salutare,
10500 km si e cam asa:
O zgarietura mica-mica pe capota deasupra farului si una mica-mica pe bara spate, nu stiu cum au aparut,...
Leave a comment:
-
Salutare,
Am facut 6000 de km. Mecanic masina este in stare perfecta. Estetic, am o zgarietura fina pe parbriz de la o pietricica in lamela stergatorului...
Leave a comment:
-
Sensul afirmatiei cu ecologia nu era datator de lectii ci ca asa sunt gandite motoarele mai noi, asa sunt proiectate, sa fie mai ecologice si deci si...
Leave a comment:
-
Multumesc ca m-ai facut atent la problema asta, recunosc ca nu era din cauza grabeiAm citit in https://diacritica.wordpress.com/2009...
Last edited by ramm; 24-07-14, 07:22.
Leave a comment:
-
Sa fi sofer adevarat nu inseamna doar sa sti sa apesi pedala la fund, asta e usor, o poate face oricine, apesi tare si gata, ai rezolvat. N-am nimic de...
Leave a comment:
Leave a comment: