If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Pe cele cu panorama nu se poate monta bare si pe cele fara panorama nu se poate monta carlig remorcare. Ceva ce a gandit Honda!!! Cu ce?... ca cu capul...
De unde e remarca asta? Se vindea si in Germania sedan. Pe cand mi-am luat Tourer-ul si dupa exista in showroom in DE si varianta sedan. E altceva ca...
Masina in cauza inca este de vanzare? Daca da si nu ai rezervat sa mergi dupa ea mai bine lasa.
Sa iti explic cum functioneaza un anunt pe mobile.de...
Mi-am propus ca nu o voi lauda sau nu voi arunca cu pietre in ea pana nu ajung sa parcurg la volanul ei macar 10k km. Mai un pic si probabil in acest...
Eu chiar nu stiu de unde acest mit ca Xenon este legal doar cu spalator de faruri si sistem autoleveling? Pana nu demult asa am crezut si eu, probabil...
La mine exact asta este problema, 90% din timp am nevoie de ea asa. Ceilalti 10% o folosesc singur spre si de la servici. Nu ma laud deloc de masina si...
Sunt curios care dintre voi are sau a avut un monovolum?
Comparand cu Civic Tourer, nu este cu foarte mult mai lung (in cazul meu nici 6 cm), nu este ...
Leave a comment: