felicitari man si sa o stapanesti sanatos!
( masina asa vine setata cu un torque limiter map / boost vs gear, etc mai conservative in...
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Search Result
Collapse
500 results in 0.2563 seconds.
Keywords
Members
Tags
-
nu stiu la cine va faceti voi masinile dar leak-down test poate sa faca orice mecanic care are un compresor, un adaptor si stie cum merge un motor in...
Leave a comment:
-
eu pot sa fac orice tip de test de la endoscop la smoke machine dar sunt in baia mare ....
Leave a comment:
-
-
lasa mixurile de ulei sa le faca altii.
du masina la un mecanic care stie sa verifice pcv valve + circuit, compresie dry & wet +...
Leave a comment:
-
ma dadeam 40 de minute , max doua sesiuni. il schimbam deoarece il consideram compromis. pista aia solicita mult masina.
instrumentele...
Leave a comment:
-
plate-ul e montat la filtru + senzor, care masoara ce iese din cooler si intra in motor. o masuratoare in baia de ulei e foarte lenta.
...
Leave a comment:
-
da , practic odata deschis nu prea mai inchide / sau are nevoie de mult timp. eu am anulat si coolerul oem care era ulei/apa.
termostatul e util...Last edited by retroid; 17-10-17, 12:40.
Leave a comment:
-
EP3 stage 1
referitor la oil cooler am un Setrab 19 row + Mocal Hi flow plate si instrumentatie Stack cu preluare presiune si temperatura...
Leave a comment:
-
ca o paranteza,
toate hotiile pe masini au fost facute de nemti incepand din anii 1980.
toata aparatura de manarit km ( + bazele...Last edited by retroid; 11-10-17, 10:53.
Leave a comment:
-
eu vopsesc orice masina la renault la dealer datorita produselor ixell , linia lor proprie.
honda vin dezastru direct din fabrica ce...
Leave a comment:
-
la mine s-a intamplat in primavara asta pe umed. am ajuns putin prea optimist dupa belvedere si am sarit din trasa ca mi-a fost frica sa nu vina ceva...
Leave a comment:
-
brasovul vad ca "poarta ghinion" hondelor negre
bafta in continuare. te dai la Teliu?...
Leave a comment:
-
Leave a comment: