Announcement
Collapse
No announcement yet.
Search Result
Collapse
23 results in 0.0114 seconds.
Keywords
Members
Tags
-
S-a vandut! Felicitari noului proprietar!
-
Da Vincent_77, sunt toate sansele sa o fi vazut in zona Stefan cel Mare. Pe acolo locuiesc. Multumesc ptr aprecieri!
Eugen(_41_), nu am...
Leave a comment:
-
EEK: '92 Honda Prelude, 2.0i, Silver
Salutare tuturor!
Am placerea sa va prezint si eu in sfarsit masina mea: Prelude 4th gen, 1992, 2.0i
O am din august 2008 dar o...Last edited by EeK; 14-03-12, 05:45.
-
Mie mi se pare chiar moale masina acum. Am avut ceva jante foarte late inainte si am avut-o mai coborata cu vreo 4 cm pana anul trecut. Acum e chiar "batraneasca"...
Leave a comment:
-
Felicitari! Pana sa-ti vad masina ta, nu-mi placea Prelude-ul 5 dar acum pot spune ca mi-am schimbat radical parerea! Este superba!
PS:...
Leave a comment:
-
Dannya, lasa-mi si mie te rog ID-ul tau. S-ar putea sa te pot ajuta si eu cu cate ceva!
Leave a comment:
-
Superb exemplar Caline! L-am admirat si pe pistonheads si nu-mi puteam lua ochii de la el. Sa-l stapanesti cu placere! Pacat de volan... App, daca nu...
Leave a comment:
-
Am avut grija s-o lovesc in fata un pic... si momentan asteapta ingrijiri "medicale"!
Leave a comment:
-
-
Din vagile mele cunostinte generale, eg-ul are vreo 900... maxim 1000 kg pe cand lude-ul are 1270 kg daca nu are 4WS.
Keep it real! Salutare!
Leave a comment:
-
Salutare salutare!
Incredibil de frumoasa masinuta ta! Daca n-as avea si eu, te-as invidia enorm ) Am apucat si eu cateva minute sa intru pe...
Leave a comment:
-
Salut Caline! Jos palaria in fata ta si a Lude-ului tau! Toata stima si respectul... extraordinara masina! Am observat din pozele tale ca ai un lucru...
Leave a comment:
-
Sakerut... am aruncat si eu un ochi pe pozele tale... admirabila pasiunea ta. Tot respectul ptr efortul depus si mai ales pentru rezultatele obtinute....
Leave a comment:
-
Salut din nou! Scuze ca raspund abia acum dar sincer am si uitat sa intru pe forum si nici pe mail nu am fost atentionat de raspuns. Sunt in sesiune......
Leave a comment:
-
Salutare! Felicitari pentru achizitie! Aseara mergand de la sala spre casa mi-au ramas atintiti ochii spre un Prelude argintiu ce se odihnea in parcare!...
Leave a comment:
Leave a comment: