Announcement
Collapse
No announcement yet.
Search Result
Collapse
20 results in 0.0094 seconds.
Keywords
Members
Tags
-
240.000 km si nici o problema ...ba da era sa uit ..un bec de faza scurta ..cum dracu le fac asa fiabile ?
-
ai sunta tu si nu are asa ceva? daca nu are o sa ma duc cu a mea si fabrica dupa a mea cu cat vrei sa o inalti ? cati cm?
Leave a comment:
-
-
buna seara am schimbat termostatul (singursi acum e ok ..temperatura la apa sta normal acum....o alta intrebare pt colegii cu hrv .am posibilitatea...
Leave a comment:
-
sault fa-mi o oferta te rog pt Honda Hrv Gh1 '99 pentru urmatoarele piese :
filtru aer , filtru combustibil , filtru ulei , kit distributie...Last edited by timberland0910; 14-10-14, 23:56.
Leave a comment:
-
cu inaltatoarele te poate ajuta Ovidiu Fenesan de la NASCAR AUTO Cluj Ovidiu Fenesan Administrator
Mesaj 0728 062 942 eu am inaltat toate 3...
Leave a comment:
-
multumesc de sfaturi o sa il schimb direct ca nu costa mult , si incet incet o sa schimb tot ce inseamna senzor ca nu is foarte multi si macar stiu o...
Leave a comment:
-
Problema temperatura apa la Honda HR-V
Salut,
Am o nedumerire legata de temperatura apei la proaspat achizitionata Honda HR-V : fata de alte masini europene detinute apa se incalzeste...Last edited by hondatu; 26-09-14, 19:59.
-
-
multumesc pentru sfaturi .Deci unde imi sta acul la apa in poza atasata nu este ok. Cand circul in oras acul urca spre jumatate , iar cand ma duc in exterior...
Leave a comment:
-
TIMBERLAND0910: '99 Honda HR-V 1,6 3D, Silver
In sfarsit mult dorita masina Honda HR-V a ajuns in curtea noastra ...
in famailia noastra am mai avut 2 "utilaje" HONDA dar de enduro...
Leave a comment: