Announcement
Collapse
No announcement yet.
Search Result
Collapse
26 results in 0.0124 seconds.
Keywords
Members
Tags
-
Pana la urma am reusit sa conectez ELM-ul. Cred ca nu face contact foarte ok cu mufa OBD. Despre evacuare am vorbit cu cateva ateliere de evacuari de...
-
Mâine dacă nu plouă, cu ajutorul lui pretorian, o să trag traseul si filtrul în bară. Ar fi fost interesant de urmărit temperatura...
Leave a comment:
-
De obicei ce e universal tinde sa fie fart can. Si nu vreau asta. Dacă nu reusesc sa găsesc ceva decent probabil o sa ma uit la o evacuare catback...
Leave a comment:
-
Si eu tot short ram o am momentan. Mă bate un gând să o duc în bară dar nu sunt foarte convins.
Leave a comment:
-
Kitul K&N l-am luat de la dragostan si l-am luat la un preț bun în comparație cu cât costă el de nou. Eu sincer l-am luat pentru sunet....
Leave a comment:
-
Plănuiam softul în vreo 2 săptămâni dar cred că mai amân acum )
Leave a comment:
-
Ne reprofilăm. Ce să facem. Asta nu are cuplu cât avea golful )
Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
Leave a comment:
-
Da, s-a topit scutul. Nu am verificat inca daca am vreo spartura in finala cu toate ca e foarte posibil având în vedere că s-a topit doar pe o singura...
Leave a comment:
-
-
Nu am mai scris de ceva timp pe aici, intre timp masina a primit placute + discuri si cateva alte consumabile. Azi am fost la Academia Titi Aur, fiind...
Leave a comment:
-
-
-
Ca sa fie treaba buna aseara am vazut ca cineva a vrut neaparat o sigla de type S asa ca s-a servit sa o ia singur de pe masina mea
...
Leave a comment:
-
Ar merge parcarea de la Billa, parca e si luminata si mai ales ca e si Mc-ul in aceeasi parcare... mai un suc, mai o inghetata.
Leave a comment:
-
Leave a comment: