Announcement
Collapse
No announcement yet.
Search Result
Collapse
336 results in 0.2501 seconds.
Keywords
Members
Tags
-
cati km are masina?
-
spirala airbag Civic FN1,vreo sansa sa gasesc la dezmembrari?
sepoate repara spirala airbag Civic FN1, cod OEM 77900SNAU31 Furukawa sau vreo sansa sa fie pe la dezmembrari? stie cineva?
-
Am verificat azi caseta de directie, am scos burduful care protejeaza articulatia sferica al bieletei de legatura, problema s-a vazut foarte clar, axul...
Leave a comment:
-
As zice ca vorbeste ca megafonul in ploaie. Masini electrice sunt cateva in tara asta. Nu am unde sa o incarc,nu exista infrastructura pentru ele,sunt...
Leave a comment:
-
"
Pe bune? "inainte" se fuma oriunde, "inainte" erau de zeci de ori mai putine masini pe Pamant, "Inainte" aveai...
Leave a comment:
-
La caseta de directie daca e, ce anume? bucsi de teflon pe unde iese cremaliera sau altceva specific la acel tip?
Leave a comment:
-
Salut,azi la ITP s-a descoperit un pacanit care se face prezent la miscarea usoara stinga-dreapta pe loc. au verificat barele de directive si pivotii,sunt...
Leave a comment:
-
arata foarte bine, doar prima bujie din stinga pare mai inegrita putin,mai baga niste aditiv de curatat injectoare o vreme mai lunga si da-i mai forjat....
Leave a comment:
-
Si din 2009, Euro 5, nu mai merge īncuierea automata a usilor?
Leave a comment:
-
Eu am observat... lant+patina schimbate la sub 170.000 km?
si Revizie la motor la 180.000 km dar ea in vinzare are 175
Hm.....
Leave a comment:
-
iertati-ma pt offtopic,nu vreau sa deraiez de la subiect, dar la 130 nu exista 5-6l pe 1.8i-vtec,decat la vale sau cu vint puternic fix din spate. ai...
Leave a comment:
-
Simplu, condu mai anticipativ si respecta semnalizarile UP/DOWN, schimba cand iti zice ea sa schimbi. vei avea 10 cu AC nonstop....
Leave a comment:
Leave a comment: