If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Update. Am decis in principiu ca la finele anului sa vindem Tourer-ul si sa trecem pe o alta japoneza, dar hibrida (UX de la Lexus). E suficienta pt 2...
Am sa pun poze. Scaunul soferului e clar uzat, maciulia schimbatorului s-a dus (am ajuns la cauciuc dar imi place cum se simte in mana). Dar in fond e...
Sunt motoare simple, aspirate, facute sa mearga muuulti km. Pentru mine au fost cateva filtre in cautarea initiala. Am vrut masina pe benzina, fara turbo....
S-a decis in familie, pastram masinuta. Asa ca urmeaza o spalare profunda, cu tapiterie si tot ce trebuie. Dupa drumul in Elvetia urmeaza distributie/role/intinzator/etc,...
Eu am pus folie cu 95% transparenta pe geamurile fata si nu am avut nicaieri probleme , inclusiv RAR/ITP etc. Am pus folie pe faruri de ani de zile, e...
Rares, masina ta e practic noua. Un motor aspirat la 130.000+ e 'parfum'. A mea se apropie de 270.000 si merge ca in prima zi (am facuti pe gpl peste...
Ma apropii gratios de 270.000 km. Urmeaza un drum dus-intors in Elvetia, apoi va trebui sa ma decid daca o pastrez (pt copii, sa invete sa conduca, sa...
Leave a comment: