Announcement
Collapse
No announcement yet.
Search Result
Collapse
500 results in 0.2270 seconds.
Keywords
Members
Tags
-
La ei am reconditionat si eu caseta acum vreo luna la accordul meu, 1250ron cu tot cu demontat/montat pe masina. La mine scadea nivelul uleiului servo...
-
Din cate imi dau eu seama cred ca isi impart clientii pe categorii... cei de prima mana (care platesc cat li se cere fara prea multe comentarii, au potential...
Leave a comment:
-
-
Mie nu imi place, nici ca design nici ca masina in sine. Mi se pare o corcitura anosta si o alta ciorba reincalzita prost. Toti automakerii parca au luat-o...
Leave a comment:
-
Solutie de ghetou... decupezi niste carton dasta si pui unde calca janta pe discul de frana
http://www.emsaindustriale.ro/carton-izolatie-te...
Leave a comment:
-
Nu e chiar asa de inofensiv uleiul ala care se pierde si e ars in camera de ardere... se depun reziduri pe supape+scaunele lor. Trebuiesc schimbati segmentii...
Leave a comment:
-
Salut, am facut amiabila si am completat pe site la asirom (rca-ul vecinului) un formular, m-au sunat a 2 a zi si m au programat pt constatare miercurea...
Leave a comment:
-
Service reparatie rca
Salutare, am si eu nevoie de niste sfaturi/pareri referitor la ce service sa rezolv o dauna rca. mi-a lovit un vecin masina in parcare, bara fata varza,...
-
Nope. Au dat-o in bara cei care au venit cu trendul asta de micsorare a motoarelor.. erau cateva articole lunile trecute cum VW si altii au marit litrajul...
Leave a comment:
-
Cam asa arata mufa sondei, la mine era iesita in afara 1-2mm dopul acela de plastic rosu care se vede unde intra firul in mufa.
h...
Leave a comment:
-
Leave a comment: