Announcement
Collapse
No announcement yet.
Search Result
Collapse
203 results in 0.0354 seconds.
Keywords
Members
Tags
-
Salutari, surpriza placuta dupa ani de zile in care nu am mai activat pe forum sa te gasesc aici. Felicitari pentru felul in care mergi si constanta participare...
-
-
...discutabila putin treaba. dar totusi un compresor creste mult si cuplul masinii iar asta deja schimba felul in care merge masina. cu un compresor poate...
Leave a comment:
-
Felicitari Bogdane, ai facut ceva frumos cu CTR-ul astaValorile sunt reale parerea mea, totusi K20-ul este "gatuit" de fabrica iar daca...
Leave a comment:
-
Diana, iti dai seama ca nu caut o schimbare cu aer conditionat si scaune de piele :P Caut acelasi sentiment de "conserva" dar de ce nu de la...
Leave a comment:
-
Mama...nu am mai scris de mult pe forum, dar nici nu au mai fost multe de povestit. Ca sa readuc la viata topicul am zis sa fac o recapitulare a specului...
Leave a comment:
-
din pacate am eu o vasta experienta cu becul pentru ca e mai tot timpul aprins. acul se misca in functie de cum mergi cu masina. daca ai mers incet si...
Leave a comment:
-
bine ai facut ca te-ai abtinut cu buza la doar atat (arata bine asa), am vazut influentele pe janta alportocalie si nu e combo :P
acuma...
Leave a comment:
-
-
am un wideband OEM de RSX type s care in ziua cu pricina nu a functionat (cred ca un contat imperfect de cand am dat jos bordul; se remediaza) si a trebuit...
Leave a comment:
-
nu a fost un mapping pe dyno, ci pe strada. a durat cam 1 h 45 si 140 km de drum. legat de profesionalismul baiatului (e doar 1), e foarte ok si zic ca...
Leave a comment:
-
mda....in 2011...buna miscare . psihologic e okmultumesc
in alta ordine de idei, tocmai am revenit din HU unde am fost sa fac mappingul....
Leave a comment:
-
@achim: pe "N", dar ce ai acolo DSG? :P.
In alta ordine de idei, si eu am aceeasi problema. Intitial am crezut ca este rulmentul de...
Leave a comment:
-
cea mai buna varianta
Razvane, cred ca despre ce vorbeste colegul Enoad este vorba....
Leave a comment:
Leave a comment: