Announcement
Collapse
No announcement yet.
Search Result
Collapse
215 results in 0.0403 seconds.
Keywords
Members
Tags
-
Am reusit weekendul trecut sa imi indeplinesc si ultimul vis in materie de condus. Cu volan pe dreapta in Europa. Nu stiu exact motivul dar mi-a fost...
-
-
Daca mi-ar placea surubelnita poate as iubi-o. Imi place tinuta de drum, cum se tine in curbe, directia foarte rigida si precisa. Nu imi place raportul...
Leave a comment:
-
L-am cumparat sotiei in locul Civicului. Momentan il conduc eu pentru ca Accordul meu e cam pe butuci si nu am niciun chef sa investesc in el.
...
Leave a comment:
-
Stii cum e, cateodata iti vine cheful de o friptura de porc chit ca o sa iti omoare ficatul... nu poti manca numai quinoa si frunze de spanac...
Leave a comment:
-
Bine am venit in lumea Alfa Romeo...
Schimbat pompa diesel £600 si acum umblu cu folie in geam ca mi-a picat geamul in interiorul portierei....
Leave a comment:
-
Cand te gandesti ca banii astia ii platesti sa te dai in prostia aia de roata din Londra...
Swindon? Inseamna ca o sa fii tare aproape de mine,...
Leave a comment:
-
Exista optiuni sa te dai si cu propria masina.
http://www.silverstone.co.uk/experie...g-experiences/
Din ce am vazut Caterhamurile...
Leave a comment:
-
Ady, daca ai sansa nu rata experienta. Eu am avut pachetul Ferrarri thrill, cateva ture pe pista de F1, acum vreau sa iau Ferrari experience, 2 serii...Last edited by astrul; 26-03-18, 11:43.
Leave a comment:
-
Nu am programat inca. Pot suna si cu o zi inainte. Putem insa lua bilete la F1 in vara.
Am fosf acolo la un stunt show de ziua aia ciudata a lor...Last edited by astrul; 09-02-18, 16:37.
Leave a comment:
-
L-am primit cadou in Septembrie. Cu tot cu pachet de filmare si draci. De parca asta ma interesa pe mine... da e F430. Sper doar sa prind vreme buna....
Leave a comment:
-
https://youtu.be/o4-Nnn0y5vI
Ma gandesc ca in Martie ma astepta asta
Btw. Abia scrisesem postul de mai sus si am fost...Last edited by astrul; 09-02-18, 15:33.
Leave a comment:
-
Civicul sta pe dreapta, acum conduce numai Alfa 159. Frumusica masinuta. Accordul mai are putin si cedeaza. Deja cutia caraie si cand schimb in reverse....
Leave a comment:
-
Am schimbat ambii senzori de Abs pe spate la Civic. N-au fost scumpi, vreo 14 lire bucata. Vad ca nu vrea sa o vanda inca, am pus ochii pe un 2.4 si cred...
Leave a comment:
-
Peste 50 cand nu o sa mai am nimic de pierdut. Nu am nicio sansa, intentionez sa achizitionez un Accord 2.4 si mi s-a spus ca va fi de familie. Adica...
Leave a comment:
Leave a comment: