Announcement
Collapse
No announcement yet.
Search Result
Collapse
243 results in 0.0325 seconds.
Keywords
Members
Tags
-
Salutare. Cu greu īncep să scriu aceste rānduri, dar deh...au apărut niște schimbări, iar mașina mai mult stă sau e plafonată...
-
La ultima vanzare de Honda (Civic FN1) am modificat strategia pentru linistea personala. Daca posibilul cumparator batea campii mai mult de 1 minut, refuzam...
Leave a comment:
-
Exemplarul ala de 2.0 chiar e unul ingrijit (din ce stiu si ce am mai vazut pe aici) Modificari poti face si pe CL7 (mai putin un reflash care sa se simta)....
Leave a comment:
-
Masina despre care vorbesti tu este modelul CL9. Da, este un tanc, DOAR daca s-a facut intretinerea corespunzatoare (fie transmisie manuala sau automata)....
Leave a comment:
-
Eu am CU2 AT si am condus si manual. Daca ii faci reflash se schimba si comportamentul cutiei automate oricum si e de recomandat. Eu nu as mai conduce...
Leave a comment:
-
Leave a comment:
-
Salutare tuturor. Din comoditate nu am mai scris nimic aici pe forum, dar l-am urmarit din cand in cand. Facebook-ul parea asa de usor, dar parca nu gasesti...2 Photos
Leave a comment:
-
Eu nu stiu sa se fi pus CVT pana la Civic X ( 2016- ). Posibil sa nu stie el ce are pe masina. Cel mai simplu e sa iti dea o serie de caroserie si verifici...
Leave a comment:
-
Poti sa imi indici ce ai cumparat si de unde? Atat navi cat si rama. Mersi.
P. S. Eu am avut Joying cu rama adaptoare pe Civic. A fost ok acum 3-4...
Leave a comment:
-
Navigatie CR-V 2011
Buna tuturor. Am cautat, dar nu am gasit ceva recomandari pentru o navigatie potrivita pentru un CR-V 2011 (facelift) care nu a avut navigatie din fabrica....
Leave a comment: