Announcement
Collapse
No announcement yet.
Search Result
Collapse
68 results in 0.0249 seconds.
Keywords
Members
Tags
-
Daca tot a fost resuscitat forumul ,revin cu un feedback dupa aproximativ 40 mii de cand am masina. Anul trecut in vara am facut o completare cu freon,...
-
-
Sa mai dezmortim putin. Exista mai multe aplicatii pe telefon care printr-un adaptor OBD citesc foarte multe date din calculatorul masinii. Tabelul atasat...
Leave a comment:
-
Legat de consumul unui Prius hybrid in afara orasului. Pe traseul Bucuresti-Brasov pe DN1 am avut un consum mediu de 4,4 la suta ,3 persoane in masina....
Leave a comment:
-
-
Multumesc!
Idee este ca atunci cand am vazut masina de vanzare l-am sunat pe vanzator mai mult sa vad cum arata masina si cum se conduce pt ca pretul...
Leave a comment:
-
Pe de alta parte un Prius de nou parerea mea este ca este foarte scump, adica plasticele din interior fac destul de multe zgomote pe drumuri proaste pt...
Leave a comment:
-
Ma bucur pt ca Honda a scos in sfarsit CR-V Hybrid, eu cred ca vor avea vanzari bune. Dupa cate vad comportamentul pe partea de hybrid este destul de...
Leave a comment:
-
Chiar am fost surprins de comportamentul pe zapada acum vreo 2 saptamani cand am parcat in locul unui Duster (4x2) care s-a chinuit putin sa iasa dintr-o...
Leave a comment:
-
GEOGEO: '11 Toyota Prius 1.8 Hybrid White Pearl
Salut,
Vad ca zilele astea au fost pe forum ceva discutii despre masinile hybrid asa ca m-am gandit sa va prezint si eu masina mea.
Este o...
- 1 like
-
Inca de anul trecut am vandut masina. Tare greu a fost. Sper ca noul proprietar sa se bucure de ea.
Leave a comment:
Leave a comment: