salutari dupa mult timp... asta trebuie sa fie de bine cred - masina nu a mai avut nimic pentru o lunga perioada.
Ultimele doua schimburi...
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Search Result
Collapse
168 results in 0.0158 seconds.
Keywords
Members
Tags
-
Pana acum am schimbat de 2 ori uleiul CVT si dupa 1-2 mii de km a inceput din nou sa tremure la plecarea de pe loc. Masina rare ori sare vreo zi fara...
Leave a comment:
-
La Jazzul neveste`mii l-am schimbat si eu de 2 ori si dupa 1-2 mii de km a inceput din nou sa tremure la plecarea de pe loc. Masina rare ori sare vreo...
Leave a comment:
-
Am cumparat Shell Helix Ultra ECT C2/C3 0W-30 si urmeaza sa-l schimb weekendul asta sau la inceputul saptamanii viitoare. Teoretic e bun, practic... urati-mi...
Leave a comment:
-
Era de la portbagaj. Nu știu cum dar clanpiciul ăla de īnchidere s-a dat peste cap și desi se īnchidea cumva nu foarte bine īmpiedica blocarea...
Leave a comment:
-
Pentru jazz avem 3 chei și cum era de așteptat le-am incercat pe toate. Exact asta mi se pare și mie ciudat: se īncuie cu cheia, se descuie...
Leave a comment:
-
Salutare din nou,
N-am mai avut probleme de cāteva luni bune cu aprinderea sau ce naiba o fi de dădea eroarea aia și asta e un lucru...
Leave a comment:
-
De aproape 2 ani de cand am eu masina, uleiurile au fost asa:
- Fuchs nu stiu exact de care pt ca mi l-a pus la garaj
- Castrol Edge...Last edited by Florinakke; 31-07-18, 18:34.
Leave a comment:
-
Nu am DPF... trebuia sa precizez - oricum sunt impresionat de atentia pe care o acorzi si de faptul ca ai tinut minte detaliile astea.
...
Leave a comment:
-
Salutare,
Ce parere aveti despre uleiul din poza de mai jos? Se apropie schimbul la Accord 2.2 si asta il are la garajul pe care-l frecventez...Last edited by Florinakke; 31-07-18, 01:31.
Leave a comment:
-
nooo... pai d a c a s-a ener v a t ardeleanul e groasa treaba relax man - intre timp s-au stins ambele alerte VSA si ABS. E un senzor pe duca!
Leave a comment:
-
Poate sunt eu demoralizat ca am mers cu masina la mecanic aproape lunar si dupa atatea vizite mai mult sau mai putin de mentenanta (asa cum ai zis) nu...
Leave a comment:
-
13.09.2016 - Ulei + Filtre (252.000 km)
18.09.2016 - Baterie
24.03.2017 - Ulei + Filtre
30.03.2017 - Cauciucuri fata
...
Leave a comment:
-
Buuuun...
A trecut ITP-ul, cu cateva becuri arse, un antirol si culmea, m-a picat ca nu mergea priza de la carligul de remorcare - i-am...
Leave a comment:
-
Salutare din nou,
Referitor la curatarea instalatiei de aer conditionat, in loc sa o duc la un profesionist am zis sa fac o incercare cu...
Leave a comment:
Leave a comment: