S-a vandut. Se poate inchide.
Multumesc!
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Search Result
Collapse
97 results in 0.0262 seconds.
Keywords
Members
Tags
-
Honda Civic 4D Sedan 2008 cutie automata
Honda Civic Sedan 2008, 1.8, 140 cp, benzina, fabricata in Japonia, 203.000 km.
Cumparata de la Asko Chiajna in anul 2013, al doilea proprietar....
-
Nu se poate regla unghiul de cadere la geometrie deoarece Honda nu a prevazut la modelul asta surub de reglaj pentru rotile spate.
Bucsele bratelor...Last edited by F_BON; 18-04-23, 21:46.
Leave a comment:
-
'08 Civic Sedan - probleme unghi de cadere roti spate
Salut,
Se pare ca odata cu trecerea anilor a ajuns si Civicul meu sedan gen.8 sa faca unghi de cadere negativ destul de mare pe rotile din spate....Last edited by F_BON; 10-04-23, 18:16.
-
Referitor la ulei eu folosesc de cateva schimburi Amsoil 5W30 si filtru de ulei Donaldson luate de la tudoart. Sunt foarte multumit de sunetul motorului...
Leave a comment:
-
Sunt tare curios care a fost reprezentanta in care ti-au montat filtru de ulei necorespunzator.
Leave a comment:
-
Intrarea USB de pe modul nu poate fi folosita pentru a asculta muzica de pe un stick, ci doar pentru a incarca un telefon sau alt device.
Pentru...Last edited by F_BON; 20-08-19, 14:10.
Leave a comment:
-
Eu folosesc pe Civic Yatour YT-BTA-HON2 de mai mult de un an si de atunci ascult muzica in masina doar prin bluetooth de pe telefon. Interfata e cumparata...
Leave a comment:
-
Salut,
Eu am montat pe Civic Yatour YT-BTA-HON2 acum aproximativ un an si de atunci ascult muzica in masina doar prin bluetooth de pe telefon, mergand...Last edited by F_BON; 02-05-19, 10:15.
Leave a comment:
-
Eu am schimbat capacelul respectiv la Asko acum cativa ani. Din ce tin minte cred ca a fost vreo 70 lei....
Leave a comment:
-
Asta din pacare e efectul downsizing-ului la pachet cu injectie directa si mai nou filtru GPF.
Eu sunt de parere ca orice mare producator auto face...Last edited by F_BON; 01-03-19, 11:17.
Leave a comment:
-
Multumesc!
Deci masinuta mea are nevoie de 400-450 grame.
Ma pune pe ganduri faptul ca in mai, cand am mers la Asko pentru o verificare a...
Leave a comment:
Leave a comment: