Announcement
Collapse
No announcement yet.
Search Result
Collapse
29 results in 0.0130 seconds.
Keywords
Members
Tags
-
Salutare Forumisti! Nu prea am mai intrat de multi ani pe aici. Masina merge bine, nu a avut nicio problema pana acum, doar revizii si benzina buna. A...
-
Salut baieti. Nu prea am mai intrat de multi ani pe aici. Masina merge bine, nu a avut nicio problema pana acum, doar revizii si benzina buna.
...
Leave a comment:
-
Eu am cumparat unitate multimedia de la muzica9 pentru fordul meu. Unitatea functioneaza impecabil si a fost cea mai buna de pe piata, adica era mai "...
Leave a comment:
-
-
Daca esti interesat de un test-drive si ajungi prin Buc da un telefon ( nr de tel pe privat daca vrei).
Dupa specificatiile lor are doar 320 NM...
Leave a comment:
-
Chiar ca e mare diferenta. Pacat ca nu esti din Buc, te-as fi invitat la un test-drive cu a mea, ca sa-ti faci o parere.
Leave a comment:
-
Pauliasi ce diesel ai avut?
Pentru oras e buna, nu zic nu. Problema e ca mai fac si drumuri prin tara unde nu conduc doar asa ca sa ajung la destinatie....
Leave a comment:
-
Civics, am schimbat si la 5500-6000 si nu ma convinge cu nimic. O saptamana am tras de ea cat s-a putut ca sa ma conving ca trage mai bine ca dieselul....
Leave a comment:
-
Revin pe forum cu impresii noi despre Civicul familiei.
De o saptamana masina este pe mana mea, asa ca am putut sa-i testez adevaratele calitati....
Leave a comment:
-
Nu zic ca nu ai dreptate, dar la cat merg iarna eu zic ca si cu un sh sau resapate pot sa ma descurc bine. Am avut multe masini cu si fara anvelope de...
Leave a comment:
-
Ticker, eram sigur ca o sa primesc un raspuns de genul asta. Poblema e ca la noi nu prea mai e iarna. Anul trecut de exemplu nu am avut decat zapada acea...
Leave a comment:
-
Majoritatea anvelopelor ce se gasesc pe la diferite firme din tara sunt vechi. Si eu caut de ceva timp si nu prea am gasit cu dot 2008. Asta e tara in...
Leave a comment:
-
Daca o sa te uiti pe geamurile diferitelor marci de masini mai cunoscute, parca si honda o sa vezi scris pe ele "Pilkington". Si eu stiu ca...
Leave a comment:
-
Asta cu, sa nu speli masina 3 zile, nu mi se pare normal, din contra, sunt firme in Buc care te trimit dupa montaj la spalatorie sa constati daca nu sunt...
Leave a comment:

Leave a comment: