If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Iar a trecut ceva timp de cand am postat pe aici. Masina a stat pe dreapta aproape toata iarna. Am scos-o weekend-ul trecut, i-am pus rotile de vara si...
E prima data cand aud pe altcineva cu faza asta. Eu am observat asta atat cand am mers prima data cu un FN2 (cea rosie de la HTR) cat si la a mea. Am...
Eu am fost pe Transfagarasan ieri. Partea neasfaltata este o portiune de aprox. 15-20km care incepe din zona barajului si tine aproape tot drumul de langa...
Voi incerca sa pun costurile finale. Le am dar nu le-am calculat (de frica rezultatului). Cazarea a fost in medie 60E/noapte/camera si masa de seara aprox...
A trecut mult timp de cand am mai zis ceva pe aici. Masina a trecut de 50.000km, a primit cateva upgrade-uri in timp si cel mai interesant, m-a dus pe...
Sa o stapanesti sanatos! E nr. dat jos sau nu e inmatriculabila? Daca iesi pe undeva in vreun weekend sa dai un semn, daca am timp poate ma bag si eu...
Leave a comment: