Announcement
Collapse
No announcement yet.
Search Result
Collapse
166 results in 0.0134 seconds.
Keywords
Members
Tags
-
Hondatu si Bogdan... trebuie sa intervin. Voi nu cred ca ati inteles mesajul si, mai ales, scopul acestui topic. Acestea doua nu sunt sa discutam despre...
-
-
Scuze nea Hondatu... rectific:
Dupa ce vor vedea cifrele la vanzari, Honda va lua decizia ca sa aloce alte inca cateva tari celor de la...
Leave a comment:
-
Exista si un factor pozitiv in cele "doar" 22 de modele vandute... Si anume ca poate se infurie Honda si le retrage licenta celor de la Crapati...
Leave a comment:
-
Raman la afirmatiile de mai sus. FYI am lucrat timp de trei luni pentru un reprezentant VAG...
Leave a comment:
-
Bogdan, scuza-ma ca iti spun dar trebuie sa te avertizez ca incet dar sigur calci pe urmele lui CBR si Dixy in ceea ce priveste "isterizarea"...
Leave a comment:
-
Interesante puncte de vedere Bogdan si Hondatu, totusi:
@ Bogdan: Ar fi bine sa ne vedem lungul nasului si sa nu bagam Legend in aceeasi...
Leave a comment:
-
S2000-ul nu este, parerea mea, nici macar la jumatatea drumului. E adevarat ca ar trebui un facelift, eventual individualizarea modelului GT, pentru cine...
Leave a comment:
-
OK, dar incearca sa nu mai faci off-topic.
Si ca tot ai ridicat problema "Civic Si, Impreza si Evo", nu cred ca ne putem compara...
Leave a comment:
-
Inainte sa spui care este raportul Audi/Honda la vanzari pe Autovit, sa vedem si care este acelasi raport la nivelul masinilor in circulatie.
...
Leave a comment:
-
Ar fi interesant sa aduca Civic-ul SI in Europa. Se pare insa ca mai marii de la Tokyo considera Europa drept lumea a treia si ne trimit aici doar "resturile"....
Leave a comment:
-
19 - 25/02/2006: Honda Europe Board of Directors
Haideti sa ne imaginam ca facem parte cu totii din consiliul director al Honda Europe si discutam despre modele actuale si viitoare, cele pentru piata...
-
Honda Supercub cu numarul 50.000.000
Conform Autocar, Honda Supercub a devenit cel mai fabricat vehicul din lue cu peste 50.000.000 de unitati produse. Un alt motiv de satisfactie pentru...
-
Eu, daca as fi sa aleg dintre o Honda de 10-15 ani si o Dacie noua, tot timpul as alege Dacia.
Nu vreau sa ma intelegeti gresit, nu am...
Leave a comment:
-
Prima a vandut-o la 79.000 km, a doua pe la 85.000.
30.000 in mai putin de trei ani, pentru cat conduce tata (care face si munca de birou),...
Leave a comment:
Leave a comment: