@ ramm & w33b0 Din pacate , momentan nu dispune de aceasta facilitate .
@dragos1989 Aveti un raspuns oficial pe privat .
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Search Result
Collapse
19 results in 0.0079 seconds.
Keywords
Members
Tags
-
Sigur ca da , adresele unde puteti efectua reviziile sunt :
1. Calea Grivitei Nr:143 ( in spatele Hotelului IBIS )
sau...
Leave a comment:
-
As vrea sa incercam sa lamurim putin conditiile in care se poate acorda
garantie pentru un ambreiaj.
1. In general ne ferim sa dam verdicte...
Leave a comment:
-
@swatchro
Calea Grivitei Nr 143 Sector 1 ( in spatele Hotelului IBIS )
sau
Bulevardul Expozitiei Nr 2 Sector...
Leave a comment:
-
Stimate client ,
In perioada 25 Martie -9 Mai 2009 HONDA - prin dealerul autorizat CARPATI MOTOR are deosebita placere...
Leave a comment:
-
Buna ziua ,
Pentru a scuti cat mai mult timpul clientilor nostri am conceput un sistem integrat care sa cuprinda, pe langa magazine de...
Leave a comment:
-
Acest stand cu laser este o necesitate pentru orice model de masina . Carpati Motor detine un astfel de stand de aproximativ 3 ani ....
Leave a comment:
-
Buna ziua ,
Politica Carpati Motor este de a oferi clientului de service o masina la schimb pe perioada reparatilor , in momentul in care...
Leave a comment:
-
Evenimentul respectiv a trecut , topicul nu isi mai gaseste utilitatea acum . Nu o sa intru niciodata in polemici pe forum , nu este deloc frumos . ...
Leave a comment:
-
-
Respectivul avans , reprezinta o garantie din partea dumneavoastra ca achizitionati masina . Garantia este platita in baza unui contract iar in cazul...
Leave a comment:
-
Multumim @"mickemaus" pentru ajutor , intradevar nu trebuie sa confundati taxa de livrare perceputa de firmele de leasing ,nu de catre deal...
Leave a comment:
-
Taxa de livrare nu se mai percepe de catre Carpati Motor , din data de 13.02.2008 . Motivele pentru care a existat aceasta taxa , ar fi urmatoarele :...
Leave a comment:
-
multumim de observatii , o sa anunt pe cel ce se ocupa de site sa corecteze greselile .
O zi buna va doresc ,
Paul Mari...
Leave a comment:
-
Ai dreptate , imi cer scuze de greseala . Eu nu pot sa vad site-ul , probabil este o eroare ceva din intern . Site-urile sunt identice ....
Leave a comment:
Leave a comment: