Announcement
Collapse
No announcement yet.
Search Result
Collapse
111 results in 0.0194 seconds.
Keywords
Members
Tags
-
Dupa aproape 3 ani de cand am luat masina de la DOC am ajuns si eu pentru prima data la ASKO! Imi pare rau ca m-am ferit de ei atata timp,a fost o experienta...
-
Senzorul de autoleveling. Ar putea fi reparat sau ma interesez de pret pentru unul nou?
L.E. E vre-o problema cu atasarea...
Leave a comment:
-
Varianta siguranta arsa am exclus-o. De rezistenta de care vorbiti mi-au mai zis si altii, dar am inteles ca de obicei atunci cand se duce merge ventilatorul...
Leave a comment:
-
Nu mai functioneaza ventilatorul pe primele 2 trepte. Pe a 3-a si a 4-a merge foarte bine. Are cineva vreo idee care ar putea fi cauza problemei?
Leave a comment:
-
O zi de balamuc: au venit basculele, erau amandoua de pe aceeasi parte, dar mai ales nu erau pentru ATR, desi au fost comandate dupa seria de sasiu. Telefon...
Leave a comment:
-
Kit distributie SKF 1010 RON, Contitech 350 RON. Diferenta mare de pret, dar de calitate? Cat de mult risc cu Contitech?
Azi imi vin si...
Leave a comment:
-
5 mi-au iesit si mie la numaratoareMa intreb daca chiar exista ATR cu 4 prezoane, eu personal ma indoiesc...
Leave a comment:
-
Daca ziceti ca SKF e de preferat fata de Mapco, SNR, FAG, Optimal si alti producatori am sa iau SKF, oricum sunt la 50% din pretul OEM. Doar ca in linkul...
Leave a comment:
-
Mersi mult, mi-a mai venit inima la loc! Eu n-am mai verificat, asa mi-au transmis de la service. Acum intrebarea e daca astia aftermarket sunt pocnitori...
Leave a comment:
-
Big problem: rulmentul de pe spate vine doar pe original si costa peste 800 RON !!! Ma poate ajuta cineva care stie daca mai exista alte variante decat...
Leave a comment:
-
Nu pot sa fiu de acord, mi se pare incomparabil mai usor si mai ieftin sa schimb niste segmenti si niste garnituri decat sa caut un alt motor pentru care...
Leave a comment:
-
Astept si eu oferta de pret pentru piese. Din pacate ieri cand am fost la CDE am uitat sa le las seria de sasiu, dar i-o transmit azi lui Vlad. Am schimbat...
Leave a comment:
Leave a comment: