Announcement
Collapse
No announcement yet.
Search Result
Collapse
69 results in 0.0253 seconds.
Keywords
Members
Tags
-
Parca e prima sau singura masina care se strica. Un S2000 in Tm daca nu ma insel tot inaintea ta a fost. Mai era si un Accord turbo, si de ala ai uitat,...
-
Modestule, a mai fost una pe la Cluj parca, facuta turbo prin Germania si daca tin bine minte, prima din Galati cu care ai mers a fost a mea, astea doua...
Leave a comment:
-
1l ulei la 7-8k km e super ok. A mea consuma 1l cam la 4-5k.
Nu stiu de unde scoatei voi preturile alea pentru segmentare, un set de segmenti costa...
Leave a comment:
-
Eu am avut 195/45/16 pe Crx. E super ok, numai ca daca mai ai si o suspensie mai tare, s-a dus dracului tot comfortul. Gumele vin foarte putin trase pe...
Leave a comment:
-
Pentru ca lumea e mai comoda si fitoasa, preferand servo-directia si plafonul decapotabil de la Del Sol...
Leave a comment:
-
Salut! Felicitari pentru achizitie, sa o stapanesti sanatos! Ca fost proprietar de CRX 2, as fi curios sa merg cu CR-Z care, din cate am citit eu, e...
Leave a comment:
-
Salut! Te sfatuiesc sa ramai N/A, turbo pe Honda inseamna multi bani bagati in masina, si daca o faci sa mearga intr-un final o sa constati ca "FWD...
Leave a comment:
-
-
-
Iti faceam un pret bun la electromotor, era plug&play, nu mai stateai atat de mult cu masina prin service
Leave a comment:
-
Sa o stapanesti sanatos. Cred ca masina are nevoie in primul rand de un polish profesional si remedierea scartaitului cand se opreste motorul (daca mai...
Leave a comment:
-
Eu iti spun ce am patit eu cu masina, adica main relay-ul si cureaua de la alternator slabita, poate e aceeasi legatura. Daca nu, du-te si tu la un mecanic...
Leave a comment:
-
Sincer, nu mai tin minte. Verifica si cureaua de la alternator daca e intinsaLast edited by adu89; 17-01-10, 00:31.
Leave a comment:
-
Eu am avut o problema asemanatoare si am facut doua lucruri dupa care n-am mai avut probleme cu asa ceva: releul de benzina schimbat si imobilizatorul...
Leave a comment:
-
Nu e vorba de performante, e vorba de mersul normal si rotund al motorului.De asemenea,trebuie sa precizez ca mi-a revenit consumul la normal,nu cred...
Leave a comment:
Leave a comment: