@IB
Cānd Honda facea mașini de curse turbo (F1, GT, etc), inginerii VW se īncălțau cu fesul...vezi anii 80-90...era Senna McLarenși...
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Search Result
Collapse
459 results in 0.2867 seconds.
Keywords
Members
Tags
-
10w 40 e semi sintetic, duce maxim 6-7 mii de km, apoi se ingroasa rau si se face noroi. Baga 5w 40 sintetic, pentru cold start, rezistenta la mileage(...
Leave a comment:
-
La consum deloc....are importanta sa o schimbi la timp ca sa nu deteriorezi motorul daca se rupe cureaua de distributie in mers, la turatii relativ m...
Leave a comment:
-
Nu e cam mult 1 l de ulei in 3000 de km? Chiar asa talpa grea ai ? Sau uleiul nu face fata solicitarilor ?
Leave a comment:
-
Sint unele speciale, mai rezistente pentru gpl. pe japoneze as merge si euenso sau NGK.
Leave a comment:
-
Texaco havoline e un ulei foarte bun vizavi de calitate si performante/pret. Peste mobil/castrol/aral turcesti sau romanesti.
Am folosit si eu...
Leave a comment:
-
-
-
NPR
Prezentare marca :
Īnfiinţată īn 1931 Nippon Piston Ring Co Ltd. (NPR) este specializată...
Leave a comment:
-
Daca ploua sau e zapada/gheata si ai explozia la peste 40km/h esti sigur pricopsit cu un "tetacheu"...Schimba anvelopa cu una second-hand de...
Leave a comment:
-
sorinrs replied to Intrebare Norma de poluare Honda Accord 6th generation 1998-2002 in special motorul F18A3in Motor / ECUIn general este euro 2 sau euro 3. Mai sint si unele omologate euro 4 la cererea proprietarilor.
Leave a comment:
-
N-are cum sa arda un kil de ulei numai pe la o-ringuri...sint uzati segmentii, rau, doar ai facut compresia si e aproape de minimul acceptat si dimpreuna...
Leave a comment:
-
@dinoc
Daca nu mergi "blana" mai mereu cred ca poti sa ramai pe 5W 30 linistit.
Leave a comment:
-
1 litru de ulei la o mie de km e un consum prea mare. Pina il refaci treci pe ulei mineral 20 W 50 si o sa ai consum de ulei mai mic. Ma intreb in ce...
Leave a comment:
-
De verificat...cartea servie si masina vor confirma/ infirma povestea....
Leave a comment:
Leave a comment: