Announcement
Collapse
No announcement yet.
Search Result
Collapse
500 results in 0.2246 seconds.
Keywords
Members
Tags
-
pei de ce sa puna si ei turbo....eu chiar nu inteleg. cu normele astea ed poluare tot mai cretine e clar ca nu mai poti scoate un aspirat puternic, singura...
-
-
-
-
pe taloanele noi nu mai sunt trecute dimensiuni anv. eu la del sol nu am.
Leave a comment:
-
-
asa o fi, au vroiam doar sa fac un contrast intre cliseele interminabile si desele situatii cu care ne intalnim.
Leave a comment:
-
mugen pe civic 5d??? what for?
pacat de masinuta, a fost preferata mea din calendar. e greu sa ne dam cu presupusul despre ce s-a intamplat...
Leave a comment:
-
-
-
asteptarile noastre pleaca de la premise actuale: aspectul civicului actual. cand ma uit la manerele usilor imi vine sa cred ca designerul a lipsit de...
Leave a comment:
-
eu cred ca singurele critici pe care le putem face e sunt de ordin estetic, de dinamica nu are rost sa vorbim atat timp cat nimeni nu a calarit-o inca....
Leave a comment:
-
dsg e f tare, la 1-2-3-4-5-6. in rest, nu dau H-ul pe nimic. golful are o poveste trista pt mine. frumos de la mk1 la mk3, jale mai departe. asta fara ...Last edited by ramm; 21-09-11, 12:51.
Leave a comment:
-
mai, per total, daca pui ambele modele unul langa celalalt lasa impresia ca vechiul e cel nou. oglinzile mi se par pas inapoi ca forma, manerele de usi...
Leave a comment:
Leave a comment: