Salutare,
detin de vreo 18 ani un accord care inca imi place desi am fost avertizat acum vreo 10 ani ca o sa inceapa sa aiba probleme si sa o vand...
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Search Result
Collapse
30 results in 0.0115 seconds.
Keywords
Members
Tags
-
-
salut
posibil ca s-a desfacut bordul si au fost scoase acele indicatoare.eu m-am chinuit mult sa le reglez si acul de benzina tot nu indica cor...
-
salut.
vezi ca sunt unii pe sos giurgiului care iti fac/refac radiatorul de la zero.eu am aflat dupa ce m-a costat 1400 lei un calorifer de caldura...
Leave a comment:
-
https://www.maxrev.de/service-manual...06-t220570.htm
asta este tot ce am gasit dupa o cautare de doua zile.deschizi...
Leave a comment:
-
Am dat jos pedala de acceleratie.degeaba,trebuie sa scot sau sa trag putin toata unitatea de climatizare din cauza tevilor care alimenteaza caloriferul...
Leave a comment:
-
Salut,
am comandat caloriferul la reprezentanta.nu merita sa iau sh pentru ca este posibil sa patesc la fel.cel putin piesa este noua.nu se poate...
Leave a comment:
-
multumesc dar nu am ce face cu manualul utilizatorului
.am nevoie de cel de service.masina mea este facuta bucati...
Last edited by SAMIRU; 25-10-19, 17:03.
Leave a comment:
-
Manual service Civic 5D
Salut,
Am nevoie de manualul service pentru Honda Civic 5D din 2008 sau anii apropiati.mi s-a spart caloriferul de caldura si dupa ce am demontat...Last edited by hondatu; 27-10-19, 06:32.
-
Ma feresc de Asko,nu ca nu sunt profesioniști,ci din cauza preturilor.
Am cumpărat din Japonia si cu tot cu transport si taxe vamale...
Leave a comment:
-
Am găsit unul adus din UK dar motorul a mers cu gaz.cu capacul de la motor dat jos,arată că nou.problema e gazul.
Ce ppărere aveti?
Leave a comment:
-
MASINA AVEA 200K.km
daca schimb si ECU poate sa mearga cu celalalt motor?
am mai gasit ceva adus din Anglia cu instalatie de gaz pe el.proprietarul...
Leave a comment:
-
Motor CL9/K24A3
Salut,
Sunt fericitul posesor al unui Accord din 2004 EX, 2,4l, navi, A/T si de cand am cumparat-o nu am avut probleme majore deosebite din punct...Last edited by hondatu; 20-09-16, 17:41.
-
Salut.am văzut postarea ta si sunt curios din ce cauză era acel tacanit la motor.eu am un accord din 2004 motor 2.4 benzina si la fel se aude.am...
Leave a comment:
Leave a comment: