Jante AM Accord CL7
Salutare,
Am deschis acest new topic pentru ca sincer nu prea ma prind unde sa caut in forum....
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Search Result
Collapse
11 results in 0.0150 seconds.
Keywords
Members
Tags
-
Salut,
Ca tot l-am intrebat pe tovarasul VIC despre amortizoarele nou achizitionate KYB si nu ne-a raspuns am s-o fac eu.
...
Leave a comment:
-
Salut Vic,
Si eu vreau sa optez pentru varianta KYB dar as vrea sa ne spui cateva impresii de cand le-ai schimbat. Esti multumit...
Leave a comment:
-
Producator amortizoare HONDA ACCORD CL7
Salut,
Posibil sa gresesc deschizand acest topic dar din pacate nu am gasit nimic concret in ceea ce priveste amortizoarele pentru...
-
Salut,
Am reusit sa aflu detalii despre ambreiajul meu.De fapt in cutia de EXEDI tot AP am gasit ( MADE IN ENGLAND ) si pe original...
Leave a comment:
-
Revin cu un post destul de rapid.Tocmai am aflat ca producatorul de ambreiaj de pe Accordul meu este AP. Never heard of it... Pareri.... impresii.......
Leave a comment:
-
Producatori ambreiaj Honda Accord
Salutari,
Sper sa nu incalc vreo regula a forumului dar vreau sa deschid acest topic pentru a lamuri problema producatorilor de...
-
Salut IepurasulRoz,
Daca ar fi vorba de vre-un furtun care trage aer fals nu ar trebui sa se aprinda martor in bord?Am avut si eu problema...
Leave a comment:
-
Buna seara iubitori de Honda,
Revin cu informatii referitoare la problema mea.Saptamana ce-a trecut am fost la Carpati ( foarte amabili...Last edited by happydoruletz; 14-12-13, 22:19.
Leave a comment:
-
Salut,
Pentru ca am deschis acest topic ma simt dator sa revin cu informatii desi problema nu a fost rezolvata.
Ieri am trecut pe...
Leave a comment:
-
Trepidat relanti
Salut baieti,
1. Am intrat in posesia unei Honda Accord 2.0i-VTEC CL7 din 2008 si am observat ca la relanti are un vibrat destul...

Leave a comment: