Am facut pina la urma resoftarea de Dimsport dar la dealerul din Oradea la un BMW e39 2.2 170cai (acuma are 186cai)
Tot ce am vrut sa zic este...
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Search Result
Collapse
38 results in 0.0202 seconds.
Keywords
Members
Tags
-
Am vandut Civicul si am luat un 2002 BMW 520i 160,000km la 4000euro (2.2 170cai,benzina).Ce diferenta uriasa! Nu mai schimb la Honda veci.
BMW...
Leave a comment:
-
-
Fiatul e cea mai tare masina care am avuto =))Nimeni nu se pune cu fiatu meu de 30cai
...
Leave a comment:
-
Pai cred ca nu o lansez cum trebuie.Eu o lansez pe la 2000rpm dar cred ca trebuie sa fie pe la 3000rpm avind in vedere ca e turbo,si diesel...deci cred...
Leave a comment:
-
Am observat ca Honda nu e prea realistica cu 0-100 reale.Eu am o civic 2.2ictdi 0-100 in carte 8.6sec,am scos 10.5sec.Am facut remap la DOC si la 175...Last edited by fiatowner; 25-03-13, 12:04.
Leave a comment:
-
Daca doreste careva folie transparenta pt protectie sau orice alt fel de folie,(carbon,matte,orice culoare)
Da-timi un email ca nu prea sunt aici...
Leave a comment:
-
Nu ma pot obisnui cu tractiune fata si diesel...merge perfect masina,consum extrem de mic,fiabila,comfortabila,ireprosabil.
Dar sincer,un seria...
Leave a comment:
-
Pielea ce am avuto eu a fost falsa si nu am intrebat daca are ceva mai de calitate.Acuma ca am instalato mi-am dat si eu seama ca nu prea arata ca pielea.Dar...
Leave a comment:
-
Cind facem urmatoare intalnire?Vad ca deka au trecut 4 luni de la ultimul post.
Leave a comment:
Leave a comment: