Announcement
Collapse
No announcement yet.
Search Result
Collapse
15 results in 0.0082 seconds.
Keywords
Members
Tags
-
Mulțumesc frumos !
-
VIOSGYM: '08 Honda Accord 2.0 i-VTEC A/T, echipare, culoare
SALUTARE,
mi se aprinde becul de la VSA SI ENGINE, iar la diagnoza mi-a aparut urmatorul mesaj:
Daca s-a mai intalnit cineva cu asemenea...1 Photo
-
Salut, deci este posibil sa fie reparat? Am vazut un tutorial pe youtube, cu un tip care si l-a schimbat singur..........
Leave a comment:
-
Salut, mersi frumos pt informatie. Da, intr-adevar, la viteza mai mica de 100km/h merge in hopuri cateodata. Ai idee cam cat m-ar costa acel senzor de...
Leave a comment:
-
Probleme la VSA - Accord 2.0L
SALUT,
De ceva timp mi s-a aprinds in bord becul de la VSA, chiar daca actionez butonul care imi scoate din actiune acest serviciu, becul ramane...Last edited by hondatu; 19-11-15, 13:56.
-
Mersi pentru sfat DRAGOS !!! Curea arata foarte bine, am sa merg la mecanic sa verifice daca e la semn, si probabil ca o mai las, daca e ok!!!
...
Leave a comment:
-
Intr-un final m-am lamurit, deci va trebui sa schimb cat de curand cureaua de transmisie (accesorii), asta deoarece am depasit 100k km si probabil si...
Leave a comment:
-
-
stiu dar ma refeream la cureaua de transmisie nu de distributie, cea care antreneaza alternatorul, pompa de apa si ce-o mai angrena ea pe acolo?
...
Leave a comment:
-
Schimbat curea de transmisie Accord 2008 A/T
Poate cineva sa-mi spuna si mie despre:
Cureaua de transmisie la cati KM se schimba ?
Trebuie schimbata si pompa de apa ? ( alti rulmenti,...
-
Multumesc frumos pentru informatii, intr-adevar in carnetul de service scrie ca tre' schimbat la 120k sau 8 ani, dupa care la 80k.
Poate cine...
Leave a comment:
-
Multumesc frumos pentru informatii, intr-adevar in carnetul de service scrie ca tre' schimbat la 120k sau 8 ani, dupa care la 80k.
Poate cine...
Leave a comment:
-
Schimb ulei la Accord A/T? Schimb curea de transmisie?
Salut , la cati km se schimba uleiul din cutie la Honda Accord 2008 2.0 i-VTEC?
Cureaua de transmisie la cati KM se schimba ? Trebuie schimbata...Last edited by hondatu; 25-04-14, 11:42.
-
ce pret au ? si ce marca de caucicuri? sunt all sezzon sau ce anume?...
Leave a comment:
Leave a comment: