Announcement
Collapse
No announcement yet.
Search Result
Collapse
29 results in 0.0136 seconds.
Keywords
Members
Tags
-
Cutie de viteze
Salut băieți,știe cineva dacă cutia de viteze automată de pe Prelude din 1999 se poate monta pe Accord 2 l din 1996
-
Ce probleme ai avut, daca nu te superi , si ce instalatie ?
-
Nu vreau neaparat consum mai mic ci doar unul mai ieftin, cat despre vandutul Hondei nici nu poate fi vorba. Nu schimb masina decat daca moare cu totul,...
Leave a comment:
-
GPL
Ciao baieti, are cineva instalatie GPL pe HONDA? Daca da pe ce motor si ce fel de instalatie, ca vreau sa-mi pun si eu ca ma cam usuca cu consumul 10-15/100km,asa...
-
Ciao, sa stii ca este f faina masinuta ta ,dar nu este nici prima construita in UK , au inceput in 1995 cu modelele CC7 si CE8 '.Nu te astepta la prea...
Leave a comment:
-
Ciao, poti incerca la magazinele de piese auto,dar fii smecher si spune-le un pret pe care ai dori sa-l platesti si cere-le ceva mai ieftin ca ,de, la...
Leave a comment:
-
Cod rulment stanga fata Honda Accord 2.0 din '95
am de curand un rulment care huruie si as vrea daca se poate sa-mi spuna cineva codul sau cotele rulmentului stanga fata pt honda accord 2.0 I din "95....Last edited by ticker; 20-01-10, 20:10.
-
Ciao, daca nu ai gasit delco pt honda ta incearca sa gasesti pentru rover 620,au acelasi motor si se pare ca sunt mai usor de gasit
Leave a comment:
-
-
Ai dreptate ,si eu in tinerete aveam un SCIROCCO si doar dupa ce mi-a crescut familia am trecut la masini mai mari
Leave a comment:
-
Eu nu pot concepe acel ceva mai mic. Intotdeauna am zis ca cu cat e mai mare cu atat e mai sigura. E adevarat va atingi usor 200 cu CIVIC si consuma mai...
Leave a comment:
-
-
E frumoasa masina. A mea e din '96 si sunt foarte multumit de ea.Sincer nu ma asteptam sa faca cineva o renovare asa ampla la o masina. Ma refer la oamenii...
Leave a comment:
-
Ciao . Am si eu o intrebare. Masina ta este un CIVIC sedan din 96 sau mi se pare mie .Si daca este ai inmatriculat masina ?
Arata bine in poze
Leave a comment:
Leave a comment: