Announcement
Collapse
No announcement yet.
Search Result
Collapse
481 results in 0.2639 seconds.
Keywords
Members
Tags
-
ceva in seara asta?
-
azi cand am primit de la fratele meu un calup nou de poze am aflat cu stupoare ca masinutza mea are fix 27157 km facuti (reali )...
Leave a comment:
-
masina cea mai buna este ce-a pe care ti-o permiti si punc, cand am ales civic-ul am ales cu sufletul eram fan mercedes din pacate nu modelul pe care-l...
Leave a comment:
-
o placere sa citesc aici, bravo astru-le dc intr-o zi te apuci de scris eu sigur voi cumpara tot
Leave a comment:
-
imi pare rau dar incerc sa vand masina iar cum arata sper sa fie un avantaj, asa ca masina va pleca cu tot ce-i pe ea . nu te supara pe mine dar inca...
Leave a comment:
-
la multi ani oameni buni, anul 2013 sa va aduca liniste si multa sanatate. chiar nu vrea nimeni un civic curat intretinut ca nou fara probleme?????
Leave a comment:
-
merci, pai am rezolvat-o si nu prea . cand usa din spate este inchisa pragul vine perfect se vede un luft micutz doar cand deschizi usa spate.
Leave a comment:
-
din pacate a venit vremea sa ma despart de ea, faptul ca am plecat din tara ma inpinge so vand, pt interesati masina are in jur de 30000 km stare perfecta....
Leave a comment:
-
scuze ca ma bag aiurea, in caz ca cineva este interesat de un civic cu adevarat impecabil masina mea este de vanzare. ori ce detaliu este disponibil pe...
Leave a comment:
-
suntem o tara de fufe si de MORALISTI, nu voi mai comenta nimic legat de patania omului astuia ca se gasesc oameni sa ma faca,, rozatoare,, de asta avem...
Leave a comment:
-
-
Leave a comment: