Announcement
Collapse
No announcement yet.
Search Result
Collapse
22 results in 0.0128 seconds.
Keywords
Members
Tags
-
Before....and....after......
-
Marea diferenta dintre H22 si restul, este ca acest motor trage de jos, iar cum se simte cuplul sus in ture de 218 Nm sa va spuna "bgdsta" ....
Leave a comment:
-
Conversia provine de pe un Prelude JDM, mai precis am adus o masina completa din U.K. Masina a avut ca dotari mai interesante: 4WS, clima (nu AC), oglinzi...
Leave a comment:
-
Salut, eu am o conversie completa de H22A JDM , ea este montata acum pe un EJ9. Daca esti interesat si hotarat, putem vorbi.
Leave a comment:
-
-
1. Doc (2 persoane) Steaua Ariesului - Albac achit integral.
2. w33bb0 (1 persoana momentan) Steaua Ariesului - Albac achit integral (pentru 1...
Leave a comment:
-
salut hondarilor, reconfirm prezenta pe 21 feb, totusi poate se vor "simti" si ceilalti "posesori" de hondasa arda ceva gaz pana...
Leave a comment:
-
salut, data de 21-22 feb e ok, cat despre locatie vom gasi noi o parcare libera, mai ales daca vom evita "orele aglomerate"
...
Leave a comment:
-
intrebare
salut, stiu ca ai facut swap-ul de 2 litri cu 2.2 conectarile la radiator s-au portirvit ok?
Leave a comment:
-
-
salut sa o stapanesti sanatos! arata impecabil masina, poate o aduci si la intrunirea de la sibiu
Leave a comment:
-
-
-
sper sa nu fie cam tarziu, dar acu' am aflat, daca mai e loc voi veni si eu la intalnire, am inteles ca trebuie dat un avans, daca stie cineva un cont...
Leave a comment:
Leave a comment: