Announcement
Collapse
No announcement yet.
Search Result
Collapse
487 results in 0.2011 seconds.
Keywords
Members
Tags
-
Cum faceam eu curatenie prin documentele lui Prius, ca inainte de vanzare, am gasit documentul in care am facut comparatia pentru achizitia masinii. S...
-
Uitasem de CR-Z, acum am realizat ca il confundasem cu modelul CR-V. CR-Z e o masina frumoasa. Insa, parca tot mi-as baga un pic mana prin computerul ...
Leave a comment:
-
Nu imi trece inca prin minte sa imi iau masina noua deoarece pierd foarte mult la revanzare, iar preturile CASCO si RCA sunt prea mari cand ai masina...
Leave a comment:
-
Hibrida din dotare si-a gasit un cumparator. Ma asteptam sa o mai tin pe Zaraza inca 1-2 ani pe taramuri nordice, insa cineva a decis sa faca pas...
Leave a comment:
-
E sistemul hibrid: ai acumulatorul sau invertorul defect. Oricum, ai garantie 8 ani la tot, asa ca nu iti fa probleme. Zilele trecute am trecut si eu...
Leave a comment:
-
Pe unde am mai plimbat Priusul in ultimii doi ani:
2011.04.17 - Weekend dirt trip at Padina - Bucegi (RO)
2011.06.11 - Transalpina,...
Leave a comment:
-
Era un pic galben filtrul si avea ceva impuritati, insa cred ca mai mergea lasat asa inca 50.000Km. Catalin de la Bacau (cel ce mi-a montat mie instalatia),...
Leave a comment:
-
70.000Km facuti pe GPL cu Priusul meu. Abia ce am schimbat filtrul pentru prima data, operatie ce trebuia facuta la fiecare 15.000Km.
Nicio...
Leave a comment:
-
-
-
Eu iti urez succes cu reparatiile... Am avut un prieten pe care l-a "ras" unul lateral si i-a spart oglinda din dreapta. Omul avea RCA la Carpatica s...
Leave a comment:
-
Intrebare: astfel de instalatii se vand... dar a pus careva asa ceva pe masina lui? Eu nu am auzit de vreun individ care sa scrie pe forumuri ca si-a...
Leave a comment:
-
Ati gasit cumva astfel de instalatii vandute pe piata romaneasca? A pus cineva asa ceva pe masina?
Intreb doar, de curiozitate...
Leave a comment:
-
Eu fug de benzinarii ca de draci...
Ajung pe acolo in 98% din cazuri doar ca sa las banu' pe benzina/GPL...
Leave a comment:
Leave a comment: