Primele chestii care le-am schimbat la masina au fost intercoolerul si catalizatorul sport de la Wagner. In setup-ul acesta am bagat...
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Search Result
Collapse
500 results in 0.5004 seconds.
Keywords
Members
Tags
-
Salut,
Primele chestii care le-am schimbat la masina au fost intercoolerul si catalizatorul sport de la Wagner. In setup-ul acesta am bagat...
-
O noua oferta de pret cu durata limitata pentru Reflash Stage 1 Honda Civic TypeR Fk2/Fk8:
http://www.obdtuning.ro/ro/chiptunin...g-stag...9 Photos
Leave a comment:
-
-
Cine ar trebui sa te ajute??? Cati km ai la CRV? Mergi mult cu el in oras?
Leave a comment:
-
Cresterea nivelului de ulei in baie se datoreaza filtrului de particule. Cu cat regenerarile sunt mai dese si lungi cu atat nivelul de ulei creste mai...
- 1 like
Leave a comment:
-
Problema de trecere din treapta a 5-a in a 4-a o am si eu. Am crezut initial ca este o problema a mea de coordonare (folosesc mai mult cutie AT), apoi...
Leave a comment:
-
Nu a zis nimeni ca nu are AT clasic, dar modelul este mai rar intalnit si mai scump. Eu vad 4D o masina mai ok din punct de vedere al confortului si ...
Leave a comment:
-
Sa o alergi cu placere! Normal. Am pus filtre. Tot ce tine de BMW sa nu apara.
Leave a comment:
-
Recomand. E mult mai ok decat decat 5D si cutia AT este cea clasica, fara probleme.
Leave a comment:
-
Eu as mai pune inca o data intrebarea la Asko daca pretul pentru refacut cutie este cel vehiculat de VladTNS. La un schimb de ambreiaj se normeaza 6 ore...
Leave a comment:
Leave a comment: