Care-i topicul cu modelul de US pentru sedan?
Ca motorizare sper ca nu va fi vreo diferenta la medelul european fata de cel american, 2.4 si 204CP...
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Search Result
Collapse
500 results in 0.2074 seconds.
Keywords
Members
Tags
-
Se pare ca depinde de cine il vinde ))
In mod normal ar fi E6.
Leave a comment:
-
Leave a comment:
-
Notatia XL vine de la Extra Load, anvelopa avand talonul ranfosat. Sunt mai dure ca cele obisnuite dar totusi nu se compara cu ROF-urile.
Chiar...
Leave a comment:
-
Interesant.
Pare putin cam veticala intre 5500 si 6500rpm. 251CP e foarte ok.
Leave a comment:
-
Am mai studiat masinile si poti sa clasezi Accord pe acceasi treapta cu seria 3, desi este fix intre 3 si 5 ca imensiuni: 3 - L=4624 Accord - L=472...
Leave a comment:
-
Sa o conduci sanatos si pe asta! O parte din pareri sunt justificate dar la altele nu ai dreptate. Comparatia ta cu Acordul nu prea merge (ca te plang...
Leave a comment:
-
Dar totusi, sa revenim la rosul de pe volan.... Daca are optional mahon, sigur fac un efort si o iau
Leave a comment:
-
Nu exista sigurante pentru boxe, iesirea audio este direct din HU. Trebuie verificat daca iese semnal audio pe canalul corespunzator usii stanga fata....
Leave a comment:
-
-
Si eu astept lansarea, char sunt curios de un "head 2 head" cu Renault Megane RS (pe care il vad ca un concurent direct)
Referitor la...
Leave a comment:
-
Revin cu detalii, gumele au fost schimbate pe garantie. De fapt colegul a optat pentru alta marca din aceeasi categorie de pret.
Leave a comment:
-
Nu stiu cum a mers dar are jante de fabrica. Si eu zic ca a fost o problema la masina si nu la cauciuc
Leave a comment:
-
Salut, in poze sunt 2 anvelope Goodyear Eagle F1 Asymmetric 2 - 235/45/17 rulate pe un passat pana in 5000 km.
...
Leave a comment:
Leave a comment: