Announcement
Collapse
No announcement yet.
Search Result
Collapse
183 results in 0.0290 seconds.
Keywords
Members
Tags
-
Salutare, cat timp am avut CB ul nu pot spune ca am avut probleme in privinta achizionarii pieselor de schimb mai ales cele de mecanica. Ceva ani au trecut...
-
Frumos model, la fel scria si la mine in talon 82 kw si acelasi motor cu carburatie f20a2 parca .
Ti-ai cumparat anvelope?
Leave a comment:
-
Salut, stiu modelul este foarte frumos imi place si mie. Sa ai parte de batranica multi km fara incidente. Nu uita sa revii cu pozele promise
...
Leave a comment:
-
-
Mult mai bine arata cu jantele gri. Frumos model imi place. Este originala vopseaua sau are alta nunanta? In 2 poze asa pare.
Leave a comment:
-
Am rezolvat, am avut drum prin Bucuresti si am fost la CarpatiMotors. L-am cumparat original sa conduc linistit.
Ar prinde bine un H22...Last edited by Mobb; 30-05-13, 11:42.
Leave a comment:
-
-
Sa ai parte de multi km fara incidente. Niste poze noi cu masinuta
Si cand mai revii prin Bacau da un semn.
Leave a comment:
-
Spor la treaba, sa o scoti cu bine si repede la capat
Daca zici ca este din caseta, ai incercat sa misti de volan putin stanga dreapta...
Leave a comment:
-
Caution: Castrol Power Steering Fluid is not recommended for systems
where special fluids are specified; e.g. SAAB, Honda, MercedesBenz, etc....
Leave a comment:
-
Eu cred ca daca ii pun ulei mai subtire s-ar putea sa fie zgomotos motorul nu? Totusi are o varsta.
Leave a comment:
-
arata din ce in ce mai bine. Spor ma treabaEu zic sa incerci sa foliezi stopul pe spate pana gasesti unu mai bun. Eu asa as proceda.
Leave a comment:
-
Sunetul de care spui cand cuplezi ambreiajul l-am avut si eu la vechiul Accord. Am intrebat mai multi mecanici dar nu au putut sa dea un raspuns concret,...
Leave a comment:
-
A iesit o treaba buna mai ales cu lumina. Cat te au costat fratele inferioare pozate langa discuri?
Leave a comment:
-
Ce bine arata pt varsta ei. Multi km fara incidenta. Acelasi carburator l-am avut si eu pe vechiul Accord
Leave a comment:
Leave a comment: