Announcement
Collapse
No announcement yet.
Search Result
Collapse
129 results in 0.0207 seconds.
Keywords
Members
Tags
-
Mulțumesc, e ceva. Adică oricum nu pot să caut în Ungaria sau mai departe... Costul nu e relevant, vorbim de o mașină care mai...
-
Update: se pare că service-urile nu cam prea mai au softul pentru Legend, deci nici măcar partea aia simplă (pus pe tester, scos foaia...
Leave a comment:
-
Electrician bun pentru Honda
Aș avea nevoie de un electrician bun. Adică nu doar un băiat care schimbă un bec, nu un băiat care bagă mașina pe tester...
-
Multumesc comunității, ceva update:
1. Se pare ca lista de coduri e mai complexă, J35A e un motor care a avut mai multe...
Leave a comment:
-
Ajutor motor Legend
Referitor la Legendul 2008 pe care îl ”port” de vreo șapte ani și pe care îl pusesem recent la vânzare.
Poate sa fie și...
-
doar un mic reminder. nu am vandut masina. destul de probabil nici nu o voi mai vinde vreodata, cel putin atat timp cat voi mai locui in romania.
Leave a comment:
-
-
Tractiunea este impecabila. Daca ai si cauciucuri potrivite nu faci decat sa iti vezi de drum, indiferent de apa, zapada, curbe, pante si alte plictiseli:...
Leave a comment:
-
chiar nu prea cred ca urmatoarea va fi Legend. nu mai sunt convins nici ca o sa o pastrez prea mult. impozitul si asigurarile devin absolut daramatoare...
Leave a comment:
-
mda... bineinteles ca a trebuit sa revina la cvt. i-shift sucks. pacat ca exact cand am vrut eu una noua nu mai exista...
Leave a comment:
-
am un nou vecin! in parcarea blocului meu a crescut un del sol rosu B290TAZ. salutare daca esti prin zona.
Leave a comment:
-
sincer, ma bucur. nu neaparat ca e atat de rara. dar ma bucur zilnic pentru ca ma simt atat de bine in/cu ea. pe de alta parte: inteleg foarte bine ca/de...
Leave a comment:
-
cand zici "am vazut una in trafic" e o chestie ciudata. adevarata, da; eu de vreo doi anisori ma uit dupa ea prin europa si cred ca am vazut...
Leave a comment:
-
da, am avut o intalnire prin zona. nu e o chestie care sa sara in ochi, dar ii gasesc mereu cate un unghi care "da" vederi frumoase. "pour...
Leave a comment:
-
asta e o observatie foarte pertinenta. adica "shit happens" dar nu injuram o marca pentru vreun greieras sau eventual pentru incidente izolate....
Leave a comment:

Leave a comment: