Announcement
Collapse
No announcement yet.
Search Result
Collapse
500 results in 0.2505 seconds.
Keywords
Members
Tags
-
Daca tot n-am mai intrat de mult pe forum, poate intru direct in adunarea din august... Ma inspira sa vin si eu... Nu e nevoie de cazare, intrucat am...
-
Uite ce-am gasit eu in noapte! M-am gandit s-o asez aici fanilor CRV!
http://www.topgear.ro/stiri/a-fost-l...oul-honda-cr-v
Leave a comment:
-
Gata! Esti scris! :-)))))
A, si pe pravalie va scrie: Noi nu vindem Honda, Noi iubim Honda! Subtil, nu?
Leave a comment:
-
Unii fac o afacere Honda! Da, Honda este o afacere! Unii au inteles asta! Mioriticii nu au inteles! 2.4 la mai putin de 30k este "fair"! 2.0...Last edited by marcus; 18-11-11, 01:27.
Leave a comment:
-
@hondatu: am fost plecat si n-am apucat sa-ti raspund! Da, sunt deschis sa lucram impreuna cu cat mai multi pentru o relatie utila ambelor parti!
...
Leave a comment:
-
Si ce daca au 225! E foarte bine! Masina asta a fost conceputa cu aceasta suprafata de contact! Ai aderenta foarte buna! Si la demaraj si la franare!...
Leave a comment:
-
Distributia? Simplu! Un motor care toarce inegal la relanti plus zgomote ciudate! Au impachetat-o si au trimis-o la japonez sa ne spuna, poate, cauza!...Last edited by marcus; 08-11-11, 03:54.
Leave a comment:
-
Care e relatia fan club importator?!!!! E vreo relatie?!!! Aratati-mi-o si mie!... Mie mi se pare ca ei n-au o relatie cu nimeni...
Leave a comment:
-
Eu am ATE! Nu sunt foarte fericit cu ele! Sunt rigide si pana se aseaza te apuca spumele de scartait! Plus ca se uzeaza cam repede! E adevarat conduc...
Leave a comment:
-
Eu, n-am mai spus-o apasat pana acum, am schimbat distributia la 15000 km! Si bucsi si... altele!... Deci Honda e misto! A fost foarte misto! E inca o...
Leave a comment:
-
Pai nu e clar? Ceea ce spunea un vechi user acum ceva vreme in urma, adica baietii isi pregateau terenul pentru un anume business "personal"!...Last edited by ramm; 05-11-11, 09:19.
Leave a comment:
-
Si eu tot datorita forumului mi-am luat masina! Si datorita dealerului!... Deh, niste romantici toti!
Leave a comment:
-
Mini la 174cp e o bestie mica dar fioroasa si perversa! E o masina de senzatie! Si nu mai crede ca ea n-ar putea-o conduce! Te va dobora rapid dupa ce...
Leave a comment:
-
Ma repet, pentru ei noi suntem FUN, nu FAN! N-au nici o treaba! Si nici nu ma intereseaza motivele pentru care nu au nici o actiune legata de marca Honda!...
Leave a comment:
-
Pai cum sa vinzi cand esti absent de peste tot? Cand nici macar pe cei pe care-i ai langa tine nu-i bagi in seama? Nu stiu ce strategi au ai lu' HTR dar...
Leave a comment:
Leave a comment: