Announcement
Collapse
No announcement yet.
Search Result
Collapse
222 results in 0.0638 seconds.
Keywords
Members
Tags
-
Releu pentru AC mai ai?
-
Am schimbat si eu acu 2 zile la coasta. Pret manopera: 350 ron .
Leave a comment:
-
Ar trebui sa fie numarul 29 - Accesorii.
Daca nu e siguranta, poate e scoasa alimentarea de la bricheta.
Leave a comment:
-
Aceeasi problema si la mine de 2 zile. Tras de ea fel si chip ..chiar daca o aduc cu forta, pozitia nu mai e cea corecta (cand scoate un clantz..). Cand...
Leave a comment:
-
Salutare,
A luat-o razna si oglina mea, in sensul ca se da peste cap si nu se mai opreste la pozitia corecta. Am incercat sa o asez manual...
Leave a comment:
-
-
-
Salut,
Am pus si eu ochii pe cele vandute de Finest Auto Parts pe amazon.com, insa ei nu livreaza in Romania. Tu cum ai reusit?...
Leave a comment:
-
Am avut si eu Varta B32 si m-a tinut 6 ani. Vara asta am trecut pe Bosch, sa vedem asta cat tine. Cred ca e cum ti-e norocul.
Leave a comment:
-
-
Observ ca Nokian-urile nu lipsesc din lista de preferinte in niciun post. Probabil o sa merg si eu pe varianta asta.
Au si protectie jante?...
Leave a comment:
-
Salutare,
Puteti face o recomandare de anvelope iarna 225/45 R17? Din urmatoarele care ar fi mai ok?
Continental ContiWinterContact...Last edited by PureSoul; 23-09-17, 21:39.
Leave a comment:
-
Din cand in cand mai patesc si eu asta, solutia : folosesc butoanele de volum de pe volan. Pana nu cedeaza de tot, nu am chef sa ma complic mai ales...
Leave a comment:
-
Am patit-o si eu recent cu bateria ..si-a dat duhul dupa 6 ani. Am apelat la https://www.bateriiauto.net , am sunat, in 1 ora a venit cineva cu bateria...
Leave a comment:
-
Ok, multumesc. Intr-adevar de cand s-a mai incalzit afara face din ce in ce mai rar, uneori deloc. A mea face deja de vreo 2-3 ani iarna, si se potoleste...
Leave a comment:
Leave a comment: