Announcement
Collapse
No announcement yet.
Search Result
Collapse
37 results in 0.0207 seconds.
Keywords
Members
Tags
-
Da, intr-adevar scopul lor (declarat) nu a fost sa creasca puterea ci sa pregateasca terenul pentru asa ceva. Comptech se pregateste sa scoata un supercharger...
-
Hondata face primul pas si niveleaza torque-ul + ridica turatia cu un procent binisor.
http://www.vtec.net/articles/view-article?artic...
Leave a comment:
-
WOW, genti NEGREEEEEE ... mooor dupa asa ceva. F$@@# cat de tari sunt.
M-ai omorat omuleBaga poze cu trimul de aluminiu, normal...
Leave a comment:
-
Ah, daca tot avem proaspeti posesori de Accord, imi poate spune cineva daca la un interior piele bej (singura piele deschisa la culoare) poti alege sa...
Leave a comment:
-
Tuneri
Cateva ganduri ce ma framanta:
1. Ce posibilitati de tuning exista pentru Accord (lasand la o parte cine stie ce firma de liceeni cu decupaje din...
-
-
M-am dat cu ea acum vreun an si imi place f mult. Dar m-am mai dat si in alte masini, care merg cel putin la fel de bine. De aceea am considerat ca te-a...
Leave a comment:
-
Poate ar fi interesant sa avem o sectiune dedicata soarecilor. Apar si sunt extrem de suparatori (ptr mine cel putin). Am observat ca mai fiecare masina...
Leave a comment:
-
-
Mai, ne cam agitam, pentru ca daca s-ar vinde mai mult, am duce-o si noi (posesori sau doritori de Honda) mai bine. E o socoteala simpla si logica. Si...
Leave a comment:
-
Brava, esti luat de valNu cred ca putem discuta realist in aceste conditii. Te invidiez pentru fericirea in care plutesti. E evident ca pentru tine,...
Leave a comment:
-
In Romania, din pacate, Honda pierde mult deoarece nu e cunoscuta. BMW isi tine pretul cel mai bine (impreuna cu Merc) pentru ca se stie pasiunea romanilor...
Leave a comment:
-
Realitate cruda, alegere sangeroasa
Realitatea cruda, dar asta e:
1. Imi place Honda f mult. Imi place Accord 2.4 f mult.
Anul creatiei: 2003
Exterior: superb...
-
Plangere la Honda Japan
O sa incerc o treaba. Vreau sa vad ce raspuns au cei din Japonia, daca le pasa vreun pic si daca chiar stiu ca vand masini in Romania.
...
-
Pe langa multele minusuri ale celor de la Carpati Motors, mai au si darul de a umfla realitatea. Doua exemple:
1. 0-100 ptr Accord 190...
Leave a comment:
Leave a comment: