Nu stiu ce sa mai spun, cred ca am vazut doua Portugalii diferite.
Eu nu am platit nicio taxa (la ce erau?), nu am vazut cersetori sau parcagii...
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Search Result
Collapse
69 results in 0.0115 seconds.
Keywords
Members
Tags
-
-
Mie nu mi s-au parut deloc tigani, portughezii. Majoritatea sunt albi, chiar blonzi fata de spanioli. E adevarat, sunt si foarte multi imigranti brazilieni...Last edited by KAHN; 12-01-13, 23:11.
Leave a comment:
-
Insista, insista, nu te lasa la prima impresie, ca patesti ca la Barcelona
Leave a comment:
-
Daca o iei pe Boavista, in drum - exact unde se face rondo-ul ala mare - vezi si Casa da Musica, de care ti-am zis. Poate ai timp sa te opresti 15 minute,...
Leave a comment:
-
He-he, ma gandeam eu ca o sa se bucure "pustoaica" ta de pajistea de pe langa far (la Santander). Vad in poze ca si-a gasit si un partener de...Last edited by KAHN; 10-01-13, 12:58.
Leave a comment:
-
Da, exact la traseul asta ma gandeam, cu exceptia zonei de sus (drum prin Salamanca in loc de A Coruna; dar poate nici nu-i rau).
De fapt, e cam...Last edited by KAHN; 08-01-13, 12:42.
Leave a comment:
-
De aceea am si pus "cica", pentru ca sunt mai multe care se lauda cu asta, in diverse forme. Sigur, Bologna e cea omologata.
Cat despre...Last edited by KAHN; 07-01-13, 22:23.
Leave a comment:
-
Stai, ca nu inteleg... De ce te duci de la Zumaya la Madrid? Daca tot vrei sa faci un tur complet, lasi Madridul la intoarcere, ca tot pe-acolo treci....Last edited by KAHN; 06-01-13, 23:13.
Leave a comment:
-
Astrule, probabil in conditiile astea - dupa oboseala drumului si un tur fortat, de noapte - ai fi fost la fel de dezamagit si de orasele basce.
...Last edited by KAHN; 31-12-12, 13:37.
Leave a comment:
-
Da, cam asta-i si "filozofia" mea. De aceea te-am intrebat de hotel, ca ma gandeam sa te indrum spre Castelldefels, la vreo 20km sud de Barcelona...Last edited by KAHN; 30-12-12, 11:26.
Leave a comment:
-
Pai eu am inteles ca vrei sa te duci pe-acolo dupa Barcelona si revelion, inainte de a-ti continua drumul spre Normandia.
S-o faci acum ar fi...
Leave a comment:
-
Deci nu te lasiOk, atunci sa-ti spun cateva cuvinte de orientare, avand in vedere ca vei fi in fuga pe-acolo:
Santander - un oras destul de...
Leave a comment:
-
Pai sa stii ca sunt! Un forum civilizat si cu oameni de calitate, cum mai rar pe la noi (stii tu la ce ma refer)
Imi faceam veacul pe-aici...
Leave a comment:
-
La multi ani, Astrule! Daca tot esti pe-acolo, nici Tara Bascilor n-ar fi de neglijat (Bilbao pentru Guggenheim-ul lui Gehry, Santanderul pentru peisaje...
Leave a comment:
-
Ca arhitect, as putea sa-ti dau o consultatie gratuita, revino cu detalii....
Last edited by KAHN; 04-02-09, 22:49.
Leave a comment:
Leave a comment: