Salut,
In timp au aparut diverse de zgarieturi pe masina, unele mai pronuntate decat altele, si as vrea sa vopsesc cateva elemente de caroserie...
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Search Result
Collapse
278 results in 0.0435 seconds.
Keywords
Members
Tags
-
Multumesc tuturor pentru raspunsuri. Voi merge pe OEM.
-
Presupun ca sunt OEM, oferta este de la dealer autorizat: Honda Nord (Pipera). Probabil voi merge pe aceasta varianta ......
Leave a comment:
-
Da, despre cele 2 piese e vorba. Am cerut o oferta si la cox, si mi-au dat un pret de 99 lire, deci mai scump. Am gasit aici cateva piese aparent compatibile:...
Leave a comment:
-
Schimbare bucse bascula fata
Salut,
In urma reviziei de anul trecut am fost sfatuit sa schimb bucsele la bascula stanga/dreapta. Am cerut o cotatie de pret de la Honda...
-
In principiu sunt multumit, dar daca mai reduc din zgomot cu alt tip de ulei as fi dispus sa incerc
Leave a comment:
-
Ma apropii de revizia de 6 ani/75.000 km. Cei de la Carpati/Asko continua sa-mi recomande ulei 5w40 Mobile/Texaco, dar eu pana acum am bagat doar Honda...
Leave a comment:
-
La mine se reproducea foarte usor problema. Partea ciudata este ca a aparut dupa 1 an si jumatate de cand a fost montata noua caseta de directie (probabil...
Leave a comment:
-
Am reusit sa ajung la service Carpati Motors Grivita. Zgomotele veneau din partea stanga fata si erau cauzate de 2 factori:
- planetara gripata...
Leave a comment:
-
Ok. Ar trebui sa fie usor sa-si dea seama cei de la Carpati Motors. Problema se reproduce foarte usor.
Leave a comment:
-
Masina mea are 4 ani, deci probabil nu se mai repara pe garantie. O sa merg la Carpati Motors sa vad ce se poate face.
Leave a comment:
-
Multumesc pentru link. Cred ca asta e problema. Descrierea corespunde. Nu mi-e foarte clar ce piesa a ruginit si daca garantia anti coroziune acopera...Last edited by carstos; 18-09-13, 21:58.
Leave a comment:
-
Zgomot ciudat la plecarea de pe loc
In ultimele 2 zile am inceput sa aud niste zgomote ciudate in partea stanga fata (originea zgomotelor nu mi-e foarte clara). Seamana cu un pacanit si...
-
Cum s-a rezolvat ? Prin refacerea geometriei sau mai simplu ?
Leave a comment:
-
A cumparat cineva discuri/placute de aici http://www.ingaraj.ro ?
Am vazut ca pt. Civic au preturi foarte bune la ATE (25% reducere).
Leave a comment:
Leave a comment: