Announcement
Collapse
No announcement yet.
Search Result
Collapse
72 results in 0.0128 seconds.
Keywords
Members
Tags
-
cristi_negru started a topic '08 Honda Accord (CL7) - inlocuire condensator clima - Nissens sau NRF ???in Honda Accord'08 Honda Accord (CL7) - inlocuire condensator clima - Nissens sau NRF ???
Salutare tuturor. Asa cum spune si titlul, trebuie sa schimb condensatorul (radiatorul) de clima.
Nu stiu ce sa aleg intre Nissens si NRF.
...
-
Firma specializata Aer conditionat ACCORD
Salutare tuturor. De ceva vreme am probleme cu aerul conditionat la Accordul meu. Atunci cand este foarte cald, compresorul se opreste pentru cateva minute...
-
Parbriz Accord CL7
Salutare! Poate cineva sa-mi recomande un centru/service pentru schimbare parbriz la CL7? Ma intereseaza sa fie un service serios, iar ca parbriz cred...
-
Becuri led Acord CL7
Salutare tuturor. Am si eu o intrebare. Se pot monta becuri led pentru faza scurta/lunga pe Accord CL7 Executive din 2008? Pe masina sunt montate xenon...
-
Salutare tuturor. Am si eu o intrebare. Se pot monta becuri led pentru faza scurta/lunga pe Accord CL7 Executive din 2008? Pe masina sunt montate xenon...
Leave a comment:
-
-
-
Parca asa se simte mai tare, pe la mijlocul masinii, dar nu stiu. Se simte si in fata.
Leave a comment:
-
Mirosul nu e in interior.
E in exterior.
Ce treaba are filtrul de polen cu mirosul din exterior?...
Leave a comment:
-
Miros ciudat sub masina
De ceva timp am observat urmatoarea problema: dupa ce merg putin mai mult cu masina, adica peste 5 km, cand ma opresc si deschid usa, se simte un miros...
-
Stiu. Asta si fac: il inlocui. Problema e cu acel o-ring ca nu il gasesc si ca nu stiu sigur daca imi trebuie. Eu gandesc ca ne-avand joc, nu ar trebui...
Leave a comment:
-
-
M-am hotarat sa pun rulment OEM. Acum intrebarea este: trebuie sa schimb si o-ring-ul care vine in capul rulmentului? Sau merge cel vechi?
Este...Last edited by cristi_negru; 22-04-15, 14:22.
Leave a comment:
-
Leave a comment: